Збільшення фінансування Binance Coin: прогноз ціни

Збільшення фінансування Binance Coin: прогноз ціни

Збільшення рівня фінансування Binance Coin (BNB) свідчить про наближення руху ціни

Рівень фінансування відображає настрій на похідному ринку. Часто він надає підказки про зміни на ринку, і Binance Coin (BNB) стає останньою криптовалютою, яка досвідчує стрибок.

Як ключовий показник позицій трейдерів, рівень фінансування для BNB стрибнув до 0,013% 3 липня. Хоча причини цього відхилення залишаються невідомими, ось як це може вплинути на ціну. Інвестори виявляють впевненість у Binance Coin

Зазвичай рівень фінансування надає баланс між довгими і короткими позиціями. Однак, коли виникають аномалії, як у цьому випадку, поведінка інвесторів зсувається на одну сторону, а не на іншу.

Простими словами, дуже позитивне фінансування співпадає з підвищенням довіри до зростання ціни монети. З іншого боку, спорадичні рухи в негативну територію вказують на ведмежий настрій.

На момент публікації, ціна BNB становила $565,91. Тому зростання вказаних вище показників означає, що безстрокова ціна в даний момент перебуває на премії в порівнянні з ринковою вартістю. Хоча ціна BNB зменшилася на 2,06% за останні 24 години, вартість підвищилася за останню годину.
  • Якщо ця тенденція продовжується, розумним висновком є те, що монета продовжить зростати. Зокрема, тренд, який відображено рівнем фінансування, аналогічний відкритому інтересу у ф`ючерсах (OI), який є ринковою вартістю невиконаних контрактів.
  • Цей показник збільшується або зменшується в залежності від чистої позиції. Якщо він збільшується, це означає, що трейдери додають більше ліквідності на ринок. Проте, зниження означає, що трейдери закривають наявні позиції.

За даними Santiment, відкритий інтерес BNB спочатку знизився до $420,31 мільйона. Проте на момент написання цієї статті вартість становила $429,29 мільйона, що вказує на стрибок у спекулятивній діяльності.

Читайте далі: Як купити BNB та все, що вам потрібно знати Binance Coin Відкритий Інтерес. Джерело: Santiment

З торгової точки зору, зростання ОІ може підтримати зростання ціни монети, як це було в минулому. Проте важливо враховувати потенціал криптовалюти з технічного кута зору.

Прогноз ціни BNB: Немає більше спаду?

Згідно із щоденною діаграмою, BNB може продовжувати рухатися до $ 600. Один з показників, який підтримує цю історію, - це Chaikin Money Flow (CMF), який розрізняє між періодами нагромадження та розподілу.
  • Коли CMF зростає, це означає, що відбувається нагромадження. Проте падіння показника вказує на розподіл інвесторів. На момент написання цієї статті CMF становить 0,06, що вказує на те, що BNB виходить зі зони розподілу і може рухатися до вищої ціни.
BeInCrypto також розглядає індикатор Фібоначчівське відгалуження, який виявляє пункти підтримки та опору. На момент написання цієї статті виглядає так, що BNB вже досягло дна на рівні $ 566,40. Тому, збільшений попит призведе до зростання ціни монети до $ 576,40.

Якщо це збережеться, ціна може дійти до $ 590. Проте, якщо розподіл виявиться, це буде недійсним, і ціна BNB може впасти до $ 544,40.

Також, якщо рівень фінансування зростає, а ціна падає, потенційним результатом буде падіння до підтримки на вказаній ціні.
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть