Стаття: Бізнесмен-біохакер Брайан Джонсон спонсорує роздачу NFT у співпраці з DRiP та художником Деген Поетом

Стаття: Бізнесмен-біохакер Брайан Джонсон спонсорує роздачу NFT у співпраці з DRiP та художником Деген Поетом

Бізнесмен-біохакер Брайан Джонсон заявив, що криптовалюта та довголіття - найкращі друзі. І він підкріплює цю думку, спонсоруючи роздачу NFT.

Проект Blueprint Джонсона випустив колекцію NFT на блокчейні Solana у співпраці з DRiP та цифровим художником Деген Поетом. Blueprint був безкоштовно розділений серед власників DRiP.

`Ми дуже добрі друзі і у нас багато спільного`, - написав Джонсон на Twitter. `[Деген Поет] тепло мене прийняв, а також нашу спільноту Don`t Die і створив унікальну колекцію письменників`.

Колекція Blueprint, за словами DRiP Haus, складається з трьох робіт, і колекціонери можуть вибрати різні колекціонні предмети різної рідкісності, від звичайних до легендарних.

`Джонсон виявив зацікавленість у DRiP і в особливостях роботи нашого художника, Деген Поета`, - розповів співзасновник та генеральний директор DRiP Haus Вібху Норбі у співбесіді з Decrypt. `Ми зрозуміли, що можна було б цікаво, якщо б Деген Поет створив мистецтво та ознайомився з криптовалютою`.

Поки Decrypt чекає відповіді Джонсона на запит коментаря.

Як розповідає Норбі, власники облікових записів DRiP можуть безкоштовно зареєструватися за запрошенням або вступити за 0,1 SOL з балансу свого гаманця. Користувачі можуть претендувати на роздачу, яка обробляється в режимі реального часу, і DRiP покриває комісію за газ. Ці предмети колекцій, додані до гаманців користувачів, мають позначку, яка вказує на їх походження.

`Що цікаво в цих [роздачах], продовжував розповідати Норбі. Крім того, що вони доставляються у ваш гаманець і винагороджують вас за активність, сам колекціонний предмет у контексті вашого сховища відображається поруч із іншими колекційними предметами, але він отримує спеціальний тег-спонсора, що пояснює його походження`.

Роздача - це безкоштовна виплата токенів або монет, що розподіляються між активними учасниками блокчейн-спільноти. Не дивно, що роздачі є дуже очікуваними подіями в криптосвіті.

На минулому тижні невідома особа розділила 21 000 записів Ordinal серед користувачів Bitcoin. Цій роздачі наступила роздача до 643 652 токенів WEN на понад мільйон гаманців у п`ятницю.

Участь Джонсона у проекті NFT - не така дивна, як може здатися. Норбі пояснив, що члени спільноти Solana співпрацюють з Джонсоном над дизайном його протоколу Blueprint і лінією продуктів.

Відомий своїм гаслом `не помри`, Джонсон вклав понад 4 мільйони доларів у свою пошуку безсмертя, більшість коштів йшли на наукові дослідження та протоколи вимірювання для поліпшення здоров`я та боротьби зі старінням.

`Ядро цього проекту організував SuperTeamDAO; вони являють собою сильну команду у Solana`, - сказав Норбі. `У них є команди по всьому світу, які долучаються до співпраці з бізнесами, додатками і протоколами та допомагають їм вирішувати проблеми і працювати над ними. Одним з їх проектів є Blueprint від Браяна Джонсона`.

Норбі похвалив роботу Деген Поета, стверджуючи, що його колекція на DRiP є найбільш торгованою колекцією за всю історію будь-якого блокчейну.

`Це насправді мистецтво, і Деген Поет є надзвичайно святковим художником в межах Solana, його, мабуть, найбільше святкують`, - сказав Норбі. `Ідиняча причина, чому Брайан закохався в його роботу`.

Редаговано Раяном Озавою.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть