Стаття: Бізнесмен-біохакер Брайан Джонсон спонсорує роздачу NFT у співпраці з DRiP та художником Деген Поетом

Стаття: Бізнесмен-біохакер Брайан Джонсон спонсорує роздачу NFT у співпраці з DRiP та художником Деген Поетом

Бізнесмен-біохакер Брайан Джонсон заявив, що криптовалюта та довголіття - найкращі друзі. І він підкріплює цю думку, спонсоруючи роздачу NFT.

Проект Blueprint Джонсона випустив колекцію NFT на блокчейні Solana у співпраці з DRiP та цифровим художником Деген Поетом. Blueprint був безкоштовно розділений серед власників DRiP.

`Ми дуже добрі друзі і у нас багато спільного`, - написав Джонсон на Twitter. `[Деген Поет] тепло мене прийняв, а також нашу спільноту Don`t Die і створив унікальну колекцію письменників`.

Колекція Blueprint, за словами DRiP Haus, складається з трьох робіт, і колекціонери можуть вибрати різні колекціонні предмети різної рідкісності, від звичайних до легендарних.

`Джонсон виявив зацікавленість у DRiP і в особливостях роботи нашого художника, Деген Поета`, - розповів співзасновник та генеральний директор DRiP Haus Вібху Норбі у співбесіді з Decrypt. `Ми зрозуміли, що можна було б цікаво, якщо б Деген Поет створив мистецтво та ознайомився з криптовалютою`.

Поки Decrypt чекає відповіді Джонсона на запит коментаря.

Як розповідає Норбі, власники облікових записів DRiP можуть безкоштовно зареєструватися за запрошенням або вступити за 0,1 SOL з балансу свого гаманця. Користувачі можуть претендувати на роздачу, яка обробляється в режимі реального часу, і DRiP покриває комісію за газ. Ці предмети колекцій, додані до гаманців користувачів, мають позначку, яка вказує на їх походження.

`Що цікаво в цих [роздачах], продовжував розповідати Норбі. Крім того, що вони доставляються у ваш гаманець і винагороджують вас за активність, сам колекціонний предмет у контексті вашого сховища відображається поруч із іншими колекційними предметами, але він отримує спеціальний тег-спонсора, що пояснює його походження`.

Роздача - це безкоштовна виплата токенів або монет, що розподіляються між активними учасниками блокчейн-спільноти. Не дивно, що роздачі є дуже очікуваними подіями в криптосвіті.

На минулому тижні невідома особа розділила 21 000 записів Ordinal серед користувачів Bitcoin. Цій роздачі наступила роздача до 643 652 токенів WEN на понад мільйон гаманців у п`ятницю.

Участь Джонсона у проекті NFT - не така дивна, як може здатися. Норбі пояснив, що члени спільноти Solana співпрацюють з Джонсоном над дизайном його протоколу Blueprint і лінією продуктів.

Відомий своїм гаслом `не помри`, Джонсон вклав понад 4 мільйони доларів у свою пошуку безсмертя, більшість коштів йшли на наукові дослідження та протоколи вимірювання для поліпшення здоров`я та боротьби зі старінням.

`Ядро цього проекту організував SuperTeamDAO; вони являють собою сильну команду у Solana`, - сказав Норбі. `У них є команди по всьому світу, які долучаються до співпраці з бізнесами, додатками і протоколами та допомагають їм вирішувати проблеми і працювати над ними. Одним з їх проектів є Blueprint від Браяна Джонсона`.

Норбі похвалив роботу Деген Поета, стверджуючи, що його колекція на DRiP є найбільш торгованою колекцією за всю історію будь-якого блокчейну.

`Це насправді мистецтво, і Деген Поет є надзвичайно святковим художником в межах Solana, його, мабуть, найбільше святкують`, - сказав Норбі. `Ідиняча причина, чому Брайан закохався в його роботу`.

Редаговано Раяном Озавою.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути