Нова висока для Cardano (ADA) - можливе ралі на 70%

Нова висока для Cardano (ADA) - можливе ралі на 70%

Cardano (ADA) зламував спадний клин, аналітик передбачає ралі на 70% для ADA.

Cardano (ADA) співпрацює з широким ринком, зазнаючи ретрейсмент від свого щорічного максимуму у 0,810 доларів у березні до 0,357 долара 22 червня. Однак ADA тепер відхилився від проблем Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), показавши зростання на 2% за останні 24 години і понад 12% за останні два тижні. Вибухове ралі для Cardano

Цікаво, технічні аналітики вважають, що ADA може бути на порозі вибухового ралі в найближчі тижні, потенційно повторно тестуючи свій щорічний максимум і створюючи передумови для стрімкого руху вище позначки у 1 долар.

Криптоаналітик Капітан Фабік вказує на підтверджене проривання спадного клину на щоденному графіку ADA, коли токен перевищив важливу цінову позначку у 0,407 долара у вівторок.

Фабік передбачає бичаче ралі приблизно на 70% для ADA у наступних місяцях, уявляючи ціну близько 0,704 долара, трохи нижче щорічного максимуму.

Підтримуючи цей настрій, оптимістичні користувачі очікують стійкого бичачого ралі для ADA, очікуючи рух до позначки у 0,80 долара незабаром, посилаючись на сформований спадний клин.

Однак не всі аналітики поділяють такий же рівень бичачості. Крипто Bullet пропонує більш обережну перспективу. Визнаючи потенційні цінові зростання для ADA, Крипто Bullet не передбачає нові рекордні максимуми у цьому бичому циклі.

Замість цього Крипто Bullet вказує на те, що найвище, до чого може дістатися ADA під час цього циклу, це рівень Фібоначчі 0,786. Аналітик встановлює макроцілі на рівнях у 1,15 та 1,80 долара, підкреслюючи поточну різницю понад 86% від попереднього всесвітнього максимуму ADA у 3,09 долара під час бичої хвилі 2021 року. Бичачий настрій оточує ADA

Cardano (ADA), що наразі має ринкову капіталізацію у 14,6 мільярда доларів, показує додаткові технічні показники на щоденному графіку, що вказують на бичаче продовження поточного тренду.

Ринковий експерт Джессі Ольсон підкреслює очікуване сигнал на покупку на щоденному графіку ADA, супроводжуваний встановленими бичачими цілями для токена.

Показники, що сигналізують цей бичачий настрій, включають бичачий розбіжність, сигнал на покупку на Індексі Відносної Сили (RSI) та бичий перехресний сигнал на Індикаторі Конвергенції/Дивергенції Плинного Середнього (MACD).

Аналізуючи графік, Ольсон передбачає постійний підйом ціни ADA, спочатку спрямований на позначку у 0,470 долара, за яким слідує рух трохи нижче рівня у 0,550 долара. За аналізом, кінцева цільова ціна - 0,650 долара.

Завдяки зростаючим бичим передбаченням, залишаються кілька рівнів опори, які ще потрібно подолати. Оскільки ADA наразі торгується на рівні у 0,415 долара, токен зіткнеться з першим викликом на позначці у 0,418 долара через кілька тижнів.

На шляху до рівня у 0,600 долара, власний токен Cardano зіткнеється з ключовими стінами опори на рівнях у 0,438, 0,503, 0,517 та 0,590 доларів. ADA повинна подолати ці значущі перешкоди, щоб відновити раніше втрачені рівні.

Так як бичий настрій зростає, увага звертається на майбутнє оновлення Чанг, яке має впровадити новий набір управлінських функцій для Cardano.

Це оновлення спрямоване на розблокування остаточних функцій оновлення на ланцюжку включаючи участь делегованих представників та вилучення коштів з фонду. Вплив цих розробок на підйом ціни ADA залишається під питанням.

Зображення від DALL-E, графік від TradingView.com

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть