Позитивне регулювання криптовалюти в США: погляд Майка Новогратца

Позитивне регулювання криптовалюти в США: погляд Майка Новогратца

Mike Novogratz: криптовалюта отримає позитивне регулювання, незалежно від того, хто переможе на виборах

Засновник та генеральний директор Galaxy Digital Майк Новогратц розповів у вівторок у програмі CNBC ‘Squawk Box’, що криптосектор США рухається до позитивного регулювання незалежно від того, хто переможе на майбутніх виборах.

Майк Новогратц, один з найбільших біків криптовалюти, поділився своєю точкою зору під час інтерв’ю, яке стосувалося поточної політичної ситуації в США, катастрофічного дебату Байдена та криптовалюти. Мільярдер стверджує, що незважаючи на нинішній статус регулювання крипто в США, він вірить, що наступний режим прийме позитивну позицію та допоможе розвитку галузі.

“Я не є виборцем-одноманітником, і я засадовно вважаю, що криптовалюта має бути біпартисанною та потребує біпартисанності. Ми не можемо мати одну партію, яка це любить, та іншу партію, яка цього не любить,” - сказав Новогратц.

`Незалежно від того, хто переможе на наступних виборах, ми отримаємо позитивне законодавство щодо криптовалюти - я знаю це,” - зазначив @Novogratz

Пейзаж регулювання криптовалют “змінюється”

За словами Новогратца, криптовалюта вже є в значній мірі біпартисанним питанням в США, і тільки невелика група демократів виражає негативне ставлення до цієї зростаючої галузі. Хоча це було роздратовано через відсутність ясності регулювання або негативний вплив каральних заходів уряду на галузь, Новогратц вважає, що “все змінюється.”

“Скажу вам, що більшість демократів, окрім Елізабет Уоррен та невеликої групи людей, досить позитивно налаштовані на інновації та криптовалюту… Послухайте, незалежно від того, хто переможе наступних виборах, ми отримаємо позитивне законодавство щодо криптовалюти. Я знаю це,” - додав він. Новогратц стверджує, що BTC є основним активом

Коментуючи біткоїн після підйому його ціни понад $73 тис. у березні завдяки ETF, Новогратц посилається на свої ранні коментарі про ціну BTC після затвердження ETF. На його думку, ключова криптовалюта ймовірно буде залишатися у діапазоні від $55 тис. до $73 тис. до тих пір, поки ринок не отримає дозу новин.

“Це триває деякий час для перетравлення речей,` - зауважив він, додавши, що стрімкий підйом біткоїну до його історичного максимуму в цьому році був `великою руханкою вгору.”

Новогратц вважає, що тримати BTC як основний актив має сенс, особливо коли державний державний борг США вибухає на тлі “витрат, як упивані моряки.”

Ціна біткоїну становила близько $61 862 на момент написання, приблизно на 9% нижче за останні 30 днів. Однак у порівнянні з початком року ціна піднялася на 44%, а за останній рік - на 102%.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть