ETH ETF: шлях до $10 000

ETH ETF: шлях до $10 000

Ефір на $10 000? Ось як перший ETH ETF може здійснити цю подію

Як може схвалення першого ETF з місця Ethereum допомогти підняти його ціну до $10 000? Розкрийте ключові елементи, які впливають на цей бичий перегляд. Таблиця змісту Оновлення екосистеми Ethereum Газові витрати Ethereum та рівні заблокованої загальної вартості (TVL) Що очікувати далі?

Ефір (ETH) перебуває у центрі уваги, оскільки криптосвіт з нетерпінням чекає запуску першого місцевого ETF ETH. На 2 липня ETH коштує $3,447, що свідчить про зниження на 0,33% за останні 24 години.

Оновлення екосистеми Ethereum

Ефір гуде активністю, оскільки він готується до запуску свого першого місцевого ETF ETH. Віталік Бутерін, співзасновник Ethereum, нещодавно поділився блог-пости деталізуючи останні розробки та цілі в межах екосистеми Ethereum.

Одним з ключових напрямків для Ethereum є вдосконалення часів підтвердження транзакцій. Наразі транзакції в мережі Ethereum`s Layer 1 (L1) підтверджуються за 5-20 секунд, завдяки виконанню EIP-1559 та стала часу блоку після Merge.

  • Спрощення та прискорення процесу
  • Ефір
  • Власники соцмереж
  • Доставка етого призначення

Спрощення та прискорення процесу прильнії на один слот (SSF) має на меті спростити та прискорити цей процес. Замість очікування множини слотів та епох, SSF завершить кожен блок перед переходом до наступного. Цей підхід нагадує консенсус Tendermint, але зберігає механізм `протримка безчинства` Ethereum, який допомагає при відновленні ланцюга, якщо власники стають неактивними.

Цей запуск є частиною двоетапного процесу схвалення. Перший крок, схвалення форми 19b-4, було завершено в травні. Однак форми S-1, що представляють другий крок, не мають фіксованого терміну, залишаючи власників на милість строків перевірки SEC.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть