ETH ETF: шлях до $10 000

ETH ETF: шлях до $10 000

Ефір на $10 000? Ось як перший ETH ETF може здійснити цю подію

Як може схвалення першого ETF з місця Ethereum допомогти підняти його ціну до $10 000? Розкрийте ключові елементи, які впливають на цей бичий перегляд. Таблиця змісту Оновлення екосистеми Ethereum Газові витрати Ethereum та рівні заблокованої загальної вартості (TVL) Що очікувати далі?

Ефір (ETH) перебуває у центрі уваги, оскільки криптосвіт з нетерпінням чекає запуску першого місцевого ETF ETH. На 2 липня ETH коштує $3,447, що свідчить про зниження на 0,33% за останні 24 години.

Оновлення екосистеми Ethereum

Ефір гуде активністю, оскільки він готується до запуску свого першого місцевого ETF ETH. Віталік Бутерін, співзасновник Ethereum, нещодавно поділився блог-пости деталізуючи останні розробки та цілі в межах екосистеми Ethereum.

Одним з ключових напрямків для Ethereum є вдосконалення часів підтвердження транзакцій. Наразі транзакції в мережі Ethereum`s Layer 1 (L1) підтверджуються за 5-20 секунд, завдяки виконанню EIP-1559 та стала часу блоку після Merge.

  • Спрощення та прискорення процесу
  • Ефір
  • Власники соцмереж
  • Доставка етого призначення

Спрощення та прискорення процесу прильнії на один слот (SSF) має на меті спростити та прискорити цей процес. Замість очікування множини слотів та епох, SSF завершить кожен блок перед переходом до наступного. Цей підхід нагадує консенсус Tendermint, але зберігає механізм `протримка безчинства` Ethereum, який допомагає при відновленні ланцюга, якщо власники стають неактивними.

Цей запуск є частиною двоетапного процесу схвалення. Перший крок, схвалення форми 19b-4, було завершено в травні. Однак форми S-1, що представляють другий крок, не мають фіксованого терміну, залишаючи власників на милість строків перевірки SEC.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути