Збільшення накопичення XRP: аналіз попиту та прогноз ціни

Збільшення накопичення XRP: аналіз попиту та прогноз ціни

XRP бачить збільшення накопичення, попит на біржах зменшується

Дані on-chain показують, що накопичення XRP зросло, оскільки кількість токенів на біржах продовжує зменшуватися.

Згідно з даними, наданими Santiment, за останні 30 днів 20 нових китів накопичили від 1 до 10 мільйонів токенів XRP. Наразі є 1,583 таких китових гаманців.

Дані з платформи ринкової інформації показують, що кількість транзакцій китів, що складаються принаймні з 100 000 доларів XRP, зросла на 208% за останню добу - з 159 до 489 унікальних транзакцій.

Незважаючи на збільшену активність китів, ціна XRP продовжує консолідуватися. Ціна XRP зросла на 0.4% за останні 24 години і торгується на рівні $0.478 на момент написання. Ринкова капіталізація активу наразі складає 26.6 мільярдів доларів.

Більше того, щоденний торговий обсяг XRP зафіксував зростання на 42%, досягнувши 770 мільйонів доларів.

За даними від Santiment, приплив XRP на біржі зросла з 58.66 мільйонів до 76 мільйонів токенів за останню добу. З іншого боку, кількість монет XRP, що покидають біржі, зросла на 564% за той же час - з 11.01 мільйонів до 73.14 мільйонів токенів.

Хоча 30% зростання припливу XRP на біржу може свідчити про забирання прибутків інвесторами, стрімке зростання виходу з біржі показує, що нові власники накопичують криптовалюту.

Крім того, попит XRP на біржах, як централізованих, так і децентралізованих, постійно зменшувався з 30 січня. За даними Santiment, на момент звіту на біржах знаходиться 2.82 мільйона токенів XRP.

Відносний індекс сили XRP (RSI) наразі складає 43. Індикатор показує, що ціна XRP не перегріта, і можна очікувати потенційне зростання ціни.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть