Крипто журналіст: Позов Binance US до SEC: етап доказів

Крипто журналіст: Позов Binance US до SEC: етап доказів

Критичне оновлення: Позов Binance US до SEC переходить на етап доказів!

Ключові моменти: Позов Binance US до SEC буде продовжено, що є важливим розвитком у тривалій правовій саги. Binance.US стверджує відповідність законодавству США та критикує підхід SEC, що акцентується на здійсненні контролю як політично мотивований. Довгий конфлікт між Binance US та Комісією з цінних паперів і фондового ринку США раптово взяв інший оберт, оскільки Суд відкрив шлях для продовження справи.

Binance.US був готовий до цього і був вирішив проходити через судовий процес.

Дотримання вимог та управління ризиками були основними темами для Binance.US, спеціально створеного для обслуговування клієнтів у США в рамках законодавчих режимів. Він має резерв у 1:1 на всі активи клієнтів, що гарантує безпеку та цілісність платформи.

Читати більше: Дії Coinbase по питанням законності додають напруги до позову SEC проти Binance US. Позов Binance US до SEC: Судова битва продовжується, оскільки Суд відкриває шлях

У відповідь на дії SEC, Binance.US різко висловило свої переконання щодо протилежності до регулятивного підходу — замість цього `спершу санкції, потім поради` — та подальше попадання в те, що воно вважає політично мотивованим переслідуванням під нинішнім керівництвом SEC.

Незважаючи на те, що позов Binance US до SEC визначив, що він повністю співпрацював та надав величезну кількість інформації протягом 11-місячного процесу виявлення, SEC не надав жодних доказів для підтримки будь-яких порушень. Ця справа тепер буде продовжуватися з новими етапами виявлення.

Повністю переконана в обґрунтованості свого правового становища, Binance.US стверджує, що претензії SEC позбавлені фактичних або юридичних підстав та позбавлені будь-якої авторитетності для підтримки будь-яких дій, які може вжити Комісія. Компанія впевнена, що вона буде виправдана у майбутньому в судах.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар ринку і не становить інвестиційні поради. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть