Новий ETF BlackRock з 100% захистом від втрат

Новий ETF BlackRock з 100% захистом від втрат

Як добре працює новий ETF BlackRock з 100% захистом від втрат?

BlackRock, найбільший у світі управляючий активами, щойно запустив ETF, який пропонує інвесторам 100% захист від втрат. Новий ETF (MAXJ) буде мати максимальні прирости обмежені на рівні 10,6%, при цьому захищаючи від негативних наслідків протягом 12 місяців.

У часи високих процентних ставок, передвиборчих періодів та значних невизначеностей у економіці, ETF з 100% захистом від втрат надає інвесторам можливість скористатися ринковим ростом без будь-яких ризиків.

Рейчел Агієрре, керівник продукту US iShares в BlackRock, сказала наступне про новий ETF:

З рекордними сумами готівки, які лежать на біржі в ожиданні, багато інвесторів шукають інструменти для навігації по волатильності ринку, перш ніж повернутися на ринок.

Це не перше випускання на ринок ETF з 100% захистом від втрат. Innovator ETF пропонує схожий продукт під позначкою Innovator Equity Defined Protection ETF (JAJL), тоді як Calamos S&P 500 Structured Alt Protection ETF (CPSJ) також привернув інвесторський інтерес через такий самий захист від втрат. Як працюють ETF з 100% захистом від втрат?

ETF з 100% захистом від втрат іноді називаються ETF з визначеним результатом або просто буферними ETF. Вони використовують стратегії опціонів для обмеження приростів до попередньо встановленого рівня та одночасно прибирають всі можливі втрати.

Хоча це звучить привабливо, перед купівлею цього ETF інвесторам варто врахувати кілька моментів. Для максимізації прибутків вам потрібно утримувати цей ETF протягом усього 12-місячного терміну. Якщо ви купуєте в середині циклу, то ви не використовуєте повний захист, який надає ETF.

Це означає, що вам треба прийняти рішення відразу ж після запуску ETF. На щастя, такі ETF запускаються що три місяці. Тому навіть якщо ви не можете визначити момент входу в цей ETF для максимізації прибутків, ви можете зачекати на правильний момент для покупки правильного ETF, як тільки він випускається. BlackRock підтвердив, що намір виходить з новою серією свого ETF MAXJ кожні 3 місяці.

Як і з усіма ETF, важливо враховувати показник витрат. У випадку ETF MAXJ він становить 0,5%. Хоча це не дуже високий відсоток, його все одно потрібно враховувати потенційними інвесторами. Чи слід купувати ETF з 100% захистом від втрат?

Буферні ETF можуть набрати популярність протягом наступних кількох місяців, оскільки ринок продовжує підніматися на нові рекордні рівні в умовах нестабільної та високої процентної ставки. Політична температура підніметься вже через кілька тижнів, і ніхто не захоче викладати свої активи ризикам втрат, які можуть виникнути внаслідок таких подій.

Таким чином, буферні ETF надають ідеальний баланс між ризиком та винагородою, особливо для консервативних інвесторів.

Публікація How good is BlackRock`s new 100% downside hedge ETF? вперше з`явилася на Invezz

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть