Мексика: Третє місце в Латинській Америці за власністю криптовалют

Мексика: Третє місце в Латинській Америці за власністю криптовалют

Мексика посідає третє місце в Латинській Америці за власністю криптовалют: Тенденції блокчейна

На даний момент 3,1 мільйона мексиканців володіють криптовалютами, такими як біткойн, ефіріум, солана, доджкоїн або бінанс. Coinbase планує ввійти на мексиканський ринок з вигідними послугами з виводу криптовалют, сподіваючись на зниження вартості до 30%.

Прийняття криптовалют серед мексиканців суттєво зросло, при чому 3,1 мільйона осіб володіють цифровими активами, такими як біткойн, ефіріум, солана, доджкоїн або бінанс. Це становить 2,5% населення Мексики, що робить країну третьою за кількістю власників криптовалют в Латинській Америці, поступаючись лише Бразилії та Аргентині.

У глобальному масштабі Мексика посідає 16-те місце у світі за прийняттям криптовалют, за даними індексу глобального прийняття криптовалют Chainalysis.

„Легше виводити криптовалюти та надавати послуги на 30% дешевше, ніж традиційні міжнародні платіжні методи“.

Луїс Едуардо Абреу Адад, дослідник в компанії Sherlock Communications та радник з блокчейну, написав:

„Здається, Латинська Америка готова зійти на хвилю криптовалют“.

Посилання та шрифт жирного тексту

Продовження минулого звіту Crypto News Flash ,

інтерес до мексиканського ринку серед бірж криптовалют продовжує зростати. Наприклад, Coinbase планує ввійти на мексиканський ринок, пропонуючи послуги з виведення криптовалют, які до 30% дешевші за традиційні міжнародні платіжні методи.

Луїс Едуардо Абреу Адад, дослідник та радник з блокчейну в компанії Sherlock Communications, зауважив, що „здається, Латинська Америка готова зійти на хвилю криптовалют“, відображаючи зростаючий інтерес регіону до цифрових активів.

Бразилія очолює Латинську Америку за прийняттям криптовалют, займаючи 9-те місце в світі, що обумовлено схваленням біржових фондів (ETF) на цифрові активи та зростанням прийняття криптовалют банками.

З іншого боку, Аргентина посідає друге місце в Латинській Америці та 15-те місце у світі за прийняттям криптовалют, при цьому 5 мільйонів громадян володіють якоюсь формою цифрової валюти. Високі інфляційні темпи та строгі капітальні контролі спонукали до цього прийняття серед населення Аргентини.

До порівняння, не дивлячись на проголошення Ель-Сальвадору біткойна офіційним платіжним засобом, прийняття криптовалют зменшилось. Країна впала з 55-го місця у 2022 році на 95-е місце у 2023 році за рівнем публічного прийняття.

У минулому звіті Crypto News Flash зазначалося, що загалом збільшення прийняття криптовалют в Мексиці та по всій Латинській Америці підкреслює зростаючу тенденцію, яку впливають економічні чинники, такі як ремітенції, страхи щодо інфляції та регуляторні розробки, які визначають громадське сприйняття та залучення до цифрових активів.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть