Зростання попиту на DOGE: гарний час для покупок

Зростання попиту на DOGE: гарний час для покупок

Доджкойн (DOGE) бачить зріст попиту, що створює можливість для покупок

Зростання активності на ринку мемів протягом останнього тижня призвело до ралі DOGE (Доджкойн). На момент публікації торгується за $0,12, провідна мем-монета зазнала зростання ціни на 6% за останні сім днів.

Протягом цього періоду щоденна кількість адрес, що беруть участь у транзакціях з DOGE, та кількість нових створених адрес для торгівлі мем-монетою зросли. Доджкойн Спостерігає Ріст Мережевої Активності

Тиждень, що розглядається, відзначився збільшенням попиту трейдерів на Доджкойн. Протягом останніх семи днів кількість адрес, що беруть участь у щоденних транзакціях з DOGE, зросла на 20%.

Також попит на мем-монету також значно зрос у цей самий період. Протягом того ж періоду кількість нових адрес для торгівлі DOGE збільшилася на 17%.

Коли активність щоденних та нових адресів зростає для певного активу, це означає, що його торгують більше трейдерів. Загалом зростання мережевої активності часто вважається індикатором позитивного ринкового настрою та потенціалу для майбутнього зростання.

Читати Далі: Доджкойн (DOGE) проти Шиба Іну (SHIB): Що Відрізняє?

Мережева Активність Доджкойн. Джерело: IntoTheBlock

Зростання попиту на DOGE протягом останнього тижня може бути пов’язане з можливістю покупок, яку надає місячний спад вартості монети. За останні 30 днів DOGE зазнав зниження на 20%. Доджкойн Надає Можливість Купівлі на Основі Відношення MVRV

Читання з його відношення ринкової цінності до реалізованої цінності (MVRV) підтверджують, що зараз може бути гарний час для покупки мем-монети.

Читайте Далі: Прогноз Ціни Доджкойн: Провідна Мем-Монета Робить Свій Рух

Останній ралі вартості DOGE підтягнув його ціну до 20-денного експоненційного середньоденного курсу (EMA). Спостережено на щоденному графіку, ціна мем-монети готується перетнути цей ключовий середньоденний рух.

20-денне ЕМА активу відстежує його середню ціну за останні 20 торгових днів. Коли ціна активу готується перетнути свій 20-денний ЕМА, це вказує на потенційний бичачий тренд.

Це означає, що останній рух ціни активу достатньо сильний, щоб перевершити його середню ціну протягом останніх 20 днів. Це вказує на збільшений інтерес до покупок серед учасників ринку, яких трейдери часто тлумачать як сигнал для майбутніх зростань цін.

Якщо цей тренд продовжиться, ціна DOGE зросте до $0,13. Однак якщо це буде скасовано, його вартість може впасти до $0,12.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть