Токен Kaspa (KAS) досяг історичного максимуму: деталі і прогноз

Токен Kaspa (KAS) досяг історичного максимуму: деталі і прогноз

Ціна Kaspa (KAS) досягала історичного максимуму для закриття другого кварталу

KAS, альткоїн, який працює на блокчейні Kaspa proof-of-work, побачив, як його вартість зросла до історичного максимуму у $0.19 30 червня. На момент публікації вона торгувалася за $0.18, але відтоді втратила 7% свого значення.

Оцінка цінової динаміки KAS on-chain підтверджує, що трейдери продовжують вимагати цього альткоїна. Зниження Kaspa спричинило хвилю ліквідацій по позиціях

Написавши цю статтю, можна побачити, що значення відносного індексу сили (RSI) для Kaspa (KAS) становить 68.52. Він також в тенденції до підйому. Цей індикатор вимірює перекуплені й перепродані умови ринку активу.

Він коливається від 0 до 100, значення вище 70 вказують на те, що актив перекуплений і потребує корекції. З іншого боку, значення нижче 30 показують, що актив перепроданий і може незабаром побачити відновлення.

При 68.52, RSI KAS сигналізує про високий попит на покупку серед учасників ринку. Це підтверджує, що зростання ціни токену підтримується фактичним попитом, який може бути необхідним для підтримки ралі.

Після того, як KAS вчора подорожчав до історичного максимуму, багато трейдерів фьючерсних ринків відкрили кілька коротких позицій. Це було виявлено за негативним зваженим комісійним рейтом (-0.0085%), зафіксованим учора.

Комісійні ставки - це механізм, що використовується в постійних фьючерсних угодах, щоб утримати ціну угоди близькою до ринкової ціни.

Коли комісійний рейтинг активу є негативним, більше трейдерів вимагають коротких позицій. Це означає, що більше трейдерів чекають впадання ціни активу, ніж ті, що купляють його з метою продажу за вищою ціною.

Кілька довгих позицій було ліквідовано, коли KAS нарешті скоригувався з історичного максимуму. 30 червня загальна сума ліквідації довгих позицій становила $586,220, що є найвищим показником за один день з 16 березня.

Прогноз ціни KAS: Є місце для подальших виснажень

Ціна KAS може продовжити підніматися, оскільки буйна ухилка до нього залишається значною. Наприклад, вивчення з Awesome Oscillator показують, що індикатор повернув лише зелені гістограмні планки з 23 червня.

Цей індикатор вимірює тенденції цін активу та визначає точки реверсу. Коли він показує зелені планки, це буліш сигнал, що вказує на те, що може бути рух вгору або сила в поточній тенденції.

Якщо поточна тенденція триватиме, ціна KAS повернеться до свого історичного максимуму і може торгуватися вище його на рівні $0.2.

Проте, може настати зниження, якщо діяльність з фіксації прибутку набере обертів, і анулювання бульшого прогнозу вище. Ціна KAS може впасти до $0.17.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть