Спрогнозований успіх Solana (SOL): аналіз Coinbase

Спрогнозований успіх Solana (SOL): аналіз Coinbase

Чому Solana (SOL) відзначилася надзвичайним ракетралін біль символомї цього тижня: Ось прогнози аналітиків Coinbase

Solana виявилася кращою за інші великі токени цього тижня. За словами аналітиків Coinbase Девіда Дуонга та Девіда Хана, цей ріст викликаний кількома внутрішніми катализаторами, специфічними для екосистеми Solana.

Аналітики виділили, що зростання виступило через значні технологічні удосконалення та подання першого ліквідного ETF Solana в США від VanEck. Ці розвитки значно збільшили пропозицію вартості блокчейну Solana.

Одним з цих розвитків є впровадження технології стиснення ZK. За словами аналітиків, ця технологія може потенційно зменшити витрати на Solana, особливо для розподілів токенів великого масштабу.

Іншим помітним розвитком, за словами аналітиків, є запуск Blockchain Links на Solana, також відомих як `блінки`. Блінки дозволяють вбудовувати дії, специфічні для Solana, на будь-який веб-сайт. З правильним налаштуванням блінкі дозволяють користувачам займатися різними on-chain діями, включаючи пошук NFT, трансфери USDC, обмін DEX, керування ставками та інше.

За словами аналітиків, цей розвиток може забезпечити покращений та більш універсальний досвід використання для додатків Solana.

Звіт також пролив світло на заявку фондового менеджера VanEck на біржовий фонд, який відслідковуватиме ціну Solana. Аналітики описали цей розвиток як перспективний, незважаючи на його результат. Як найновіший розвиток, 21Shares також подав заявку на Solana ETF.

* Це не інвестиційні поради.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть