Наскільки високо підніметься XRP при виході з симетричного трикутника

Наскільки високо підніметься XRP при виході з симетричного трикутника

ChatGPT прогнозує, наскільки високо зможе піднятися XRP, якщо вона прорве симетричний трикутник від 2018 до 2024 року.

ChatGPT, чатбот LLM від OpenAI, вказує на те, що XRP може стрімко піднятися вище марки в $4, якщо виходить з симетричного трикутника, в якому вона торгувала з 2018 року.

XRP наразі торгується в межах спадної тенденції через продовжувальний розгром на ринку загалом. Цікаво, що ціна XRP пережила один із найменших спадів в процесі цього кровавого ринку завдяки більшій стійкості. Незважаючи на стійкість, XRP стикається з недоброзичливістю, опустившись на 8.16% у червні. XRP Торгується В Межах Симетричного Трикутника Кількох Років

Поміж спадною тенденцією, XRP продовжує торгуватися в симетричному трикутнику, який існує з того часу, як вона впала з позначки в $3.8 усередині 2018 року. Такий трикутник має верхній (опір) та нижній (підтримка) лінії тенденцій, які зближаються.

Симетричний Трикутник XRP

Патерн симетричного трикутника означає період консолідації після зростання, що зазвичай призводить до виходу на новий рівень. Вихід з симетричного трикутника часто призводить до значних рухів цін. Це зміцнило оптимізм у майбутні х цін XRP.

Тим часом декілька аналітиків прогнозує, що XRP врешті-решт прорве цей трикутник, прогнозуючи різні терміни. Незважаючи на загальну думку про майбутній вихід, думки відрізняються на те, наскільки високо може піднятися ціна після цього. У лютому аналітик EGRAG встановив ціль на рівні $22. World of Charts очікує ціну в $2.37.

Однак The Crypto Basic недавно використав новий підхід і звернувся до відповіді ChatGPT з цього питання. Чатбот LLM від OpenAI скористався даними з графіків та математичними формулами, щоб прийти до скромної прогнозної ціни для XRP. XRP Може Міряти На $4.64

Історія XRP надає корисні дані для його потенційної майбутньої продуктивності. ChatGPT підкреслив, що під час бичого ринку від 2017 до 2018 року, XRP зафіксувала виходи на новий рівнень з аналогічного тенденції консолідації. Після цього виходу токен зазнав надзвичайного зростання приблизно на 66,000%, досягаючи позначки в $3.8 ATH.

З ринку очікується подібний вихід, чатбот штучного інтелекту оцінив висоту симетричного трикутника, щоб оцінити потенційний ріст після такого виходу. Якщо висота трикутника охоплюється від мінімуму в $0.20 до максимуму в $3.84, це дасть йому висоту в $3.64.

ChatGPT підкреслив, що якщо XRP виходить на новий рівень приблизно на $1, потенційна ціль може бути приблизно на $4.64. Чатбот підкреслив, що ця оцінка є приблизною. Однак він вказав, що ціль може піднятися до $10 чи вище в залежності від кількох факторів.

Фактори, що впливають на Вихід XRP

Крім того, ChatGPT навела кілька факторів, які можуть впливати на вихід XRP з трикутника та темп зростання. Одним із них є кінцевий результат судового позову SEC проти Ripple. Позитивне вирішення може значно посилити довіру інвесторів та підвигнути ціну вгору.

Також вказується на ринковий настрій. Особливо бичий настрій на криптовалютному ринку може посилювати висхідні рухи XRP під час виходу на новий рівень. Нарешті, збільшене прийняття XRP може підтримати його шанси на вищий ріст. Це прийняття може прийти через використання XRPL або технології Ripple для міжнародних платежів.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть