Надішліть мені пропозиції для назви цієї статті.

Надішліть мені пропозиції для назви цієї статті.

Може чи не може BOME Crypto відзначити бикову реверсію внаслідок покращення настроїв?

  • BOME Crypto вражаюче зросло на 17% вчора, що свідчить про повернення покупців.
  • Вагова крива настроїв різко підскочила в бикову зону, що свідчить про покращене настрій.

Завдяки своїй привабливості та інноваційним можливостям, мем-монети отримують багато уваги від інвесторів. Збільшений ентузіазм інвесторів до цих криптоактивів допоміг їм перегнати біржові криптовалюти, такі як Біткоін та Ефіріум.

Book Of Meme (BOME) - це відома мем-монета, яка почала здобувати популярність в останні сесії. Криптовалюта зросла більше ніж на 13,6% за тиждень і може додати вражаючі доходи до портфеля інвесторів, якщо вдалося здійснити прорив.

Крім того, спостерігається помітний розвиток вагової кривої настроїв, що додатково підтверджує биковий сценарій. На даний момент BOME crypto займає 96-е місце в криптовсесвіті з ринковою капіталізацією в розмірі 702,53 мільйона доларів США.

Зміна Вагової Кривої Настроїв

Поведінка цін показує, що криптовалюта все ще знаходиться в биковій зоні нижче 50-денної експоненційної рухомої середньої. Проте вагова крива настроїв спостерігала помітний зсув в бикову зону після того, як ціна вчора підскочила майже на 17%.

За даними, отриманими на фінансовому веб-сайті app.santiment.net, спостерігається зростання позитивного настрою, що спричинило повернення вагової кривої настроїв до бикової території вище нульової лінії. Покращений настрій може привести до зростання ціни BOME crypto в позитивному напрямку.

Вагова крива настроїв відображає загальний нахил інвесторів до мем-монети BOME. Бикова вагова крива настроїв часто відображає позитивну зміну ціни.

Чи готовий Bome до бикового реверсу? Book Of Meme (BOME) Crypto піднялася на 13,6% минулого тижня, привертаючи увагу інвесторів. Незважаючи на те, що торгується нижче 50-денної експоненційної рухомої середньої, стрімкий ріст ціни на 17% змінив ваговий настрій в бикову сторону.

Крім того, BOME crypto відстає від інших мем-монет за останній квартал. Однак останні сесії свідчать про потенційний кінець коригувальної фази зі стрімким тижневим зростанням на 13% та збільшенням потоку обсягів на 225,61%. Прорив вище 50-денної EMA може підтвердити биковий реверс.

Висновок: Думки та думки, виражені автором або будь-якими особами, зазначеними в цій статті, призначені лише для інформаційних цілей і не є фінансовими, інвестиційними або іншими порадами. Інвестування або торгівля крипто чи акціями пов`язані з ризиком фінансових втрат.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть