Зростання Dogecoin (DOGE) на ринку: аналіз та прогноз

Зростання Dogecoin (DOGE) на ринку: аналіз та прогноз

Dogecoin (DOGE) зросла на 38,13% за обсягом у торгівлі за останні 24 години. Її торговий обсяг тепер становить $659,84 мільярди, завдяки цьому останньому рісту. Ринок криптовалют був досить ведмежим протягом останніх днів. Тому цей ріст Dogecoin, схоже, приходить вчасно.

Ціна DOGE знизилася на 23,90% за останній місяць. Проте, зростаюча торгова активність, яку бачить сьогодні цей меме-коїн, має змінити ринковий настрій. Фактично, ціна Dogecoin вже зросла на 3,34% за останні 24 години. Ціна становить $0,1271 на момент публікації.

Хоча це не той великий відновлення, яке ви очікуєте від DOGE, все ж воно здається значним стрибком, який має потенціал змінити хід подій. Проте найважливіше - те, що трейдери Dogecoin повертаються на ринок. Це хороший знак, оскільки зростаюча торгова активність - одна з тих речей, яку меме-коїну потрібно підтримати підйомну ралі.

Ще одна позитивна подія, яка відбувається для DOGE, полягає в тому, що трейдери почали займати свої стратегічні позиції. Згідно з даними від CoinGlass, монета побачила 7,25% зростання у Відкритому Інтересі (OI). Наразі це становить $643,30 мільйона, цей зростаючий ОІ є головним показником зміни настроїв.

Важливо відзначити, що цей зростаючий ОІ спостерігається на деяких найвідоміших криптовалютних платформах. З загальної суми $643,30 мільйона, $174,75 мільйона приходить з Bybit, $167,62 мільйона з Binance та $75,83 мільйона з OKX, серед інших. Це означає, що DOGE бачить зростаючу активність майже на всіх топових біржах.

Dogecoin очолює ринок меме-коїнів, до якого входять відомі монети, як Shiba Inu (SHIB) та Pepe (PEPE). Цей сектор також постраждав від нещодавнього спаду на ринку криптовалют. Однак DOGE отримує значущі бикові сигнали, і його потенційний рух вверх означає, що інші монети можуть послідувати його прикладу.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть