Прогнози ціни Shiba Inu при досягненні Bitcoin $325K і ETH $22K

Прогнози ціни Shiba Inu при досягненні Bitcoin $325K і ETH $22K

Тут наведений прогноз ціни Shiba Inu, якщо Bitcoin досягне $325K і ETH $22K, як передбачає VanEck. Ціна Shiba Inu може перевищити $0.0001, якщо SHIB буде поспішати цінами на Bitcoin та Ethereum, якщо вони досягнуть $325K і $22K, як це передбачає VanEck.

Незважаючи на ринкову нестабільність, аналітики провідного управління активами VanEck зробили бичі прогнози цін. Ці прогнози ґрунтуються на екстенсивних дослідженнях, здійснених на основі поточних умов ринку. Цікаво, що, якщо вони матеріалізуватимуться, вони можуть мати далекосяжні наслідки для активів, таких як Shiba Inu.

Прогнози цін на Bitcoin та Ethereum від VanEck

Абдулла Нассіф, ведучий подкасту Good Morning Crypto, недавно привернув увагу до висловлених Меттью Сігелем, керівника відділу цифрових активів та управління портфелем в VanEck, щодо цих прогнозів. Сігел висловив свої коментарі, розмовляючи з фігурою криптоспільноти Ентоні Помпліано.

Відповідаючи на питання від Помпліано, портфельний менеджер VanEck підтвердив, що їхні дослідження показують $325,000 як бичачий випадок для BTC. Також він посилався на останній прогноз від VanEck, який встановлює цільову ціну в $22,000 для Ethereum.

Фактично, через існуючу цінову кореляцію на криптовалютному ринку, якщо будь-який або обидва з цих активів досягнуть таких рівнів, ціна Shiba Inu може реагувати позитивно.

Через високу кореляцію цін, яка існує на крипторинку, якщо Bitcoin та Ethereum досягнуть своїх цілей від VanEck, ціна Shiba Inu може побачити схожий витік на додаток. Дані IntoTheBlock показують, що SHIB спостерігає кореляцію цін протягом 30 днів на рівні 85% з Bitcoin.

Цікаво, що дані показують, що кореляція цін Shiba Inu з Ethereum значно вище протягом цього періоду часу, становлячи 94%. Ця 94% кореляція підтверджує, що SHIB слідував за кроками Ethereum більше. У між тим, цінова кореляція 85% з BTC також висока.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть