Ставки на вибори в США: $7 мільйонів проти Байдена, $191 мільйон на Трампа, $328 мільйонів загалом.

Ставки на вибори в США: $7 мільйонів проти Байдена, $191 мільйон на Трампа, $328 мільйонів загалом.

Дегени зробили ставку в $7 мільйонів на те, що президент Джо Байден вийде з гонки

На криптовалютному сайті для ставок Polymarket тепер розмір ставки на вихід президента США Джо Байдена з виборів перевищує $7 мільйонів.

Та після його виступу під час першого дебату проти передвиборного кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на президентських виборах 2024 року, ймовірність того, що він залишиться в гонці, стрімко зросла до 38%.

Тим часом, найбільший політичний басейн на сайті — $191 мільйон, що ставиться на переможця виборів — зараз показує шанси Трампа на перемогу в листопаді на рівні 63%. Це незважаючи на те, що колишній президент тепер засуджений і все ще чекає на вирок у липні.

Polymarket, яка зібрала $70 мільйонів у новому раунді фінансування ще в цьому році, побачила, як на різні аспекти виборів в США зроблено понад $328 мільйонів ставок. Деякі з них були просто дивні.

Тут було $54,000 на те, чи закриє Байден очі більше ніж на 3 секунди під час вчорашнього дебату. Інше — більше ніж $200,000 були поставлені на те, що діючий президент опочить собі, стоячи за підіумом — результат якого потім було оголошено `ні`.

Є $23,000 ставка на те, що незалежний кандидат Роберт Ф. Кеннеді-молодший, якого CNN виключила з дебатів, переможе або зуміє посісти друге місце в будь-якому штаті. Ставки також показують шанси в 28%, що Байден почне приймати пожертви криптовалютою до серпня.

Зростання ставок на те, що Байден вийде з гонки, співпало зі збільшеним інтересом до $60 мільйонного басейну для того, щоб передбачити, хто буде названий демократичним кандидатом після національної конвенції партії в серпні. Ставкодавці наразі вважають, що у Байдена є шанс на 61% виграти номінацію — в порівнянні зі 90% менше ніж 24 години тому.

Наступними найімовірнішими кандидатами на демократичну номінацію є губернатор Каліфорнії Ґевін Ньюсом зі шансами 16% та віце-президентка Камала Гарріс зі шансами 8%. Торговці вірять в більш шансів, 7%, що якийсь інший неназваний кандидат отримає номінацію, ніж колишня перша леді Мішель Обама або колишня держсекретарка Гілларі Клінтон.

Іронічно достатньо, найбільший так званий політичний мем койн, токен управління PEOPLE від ConstitutionDAO, не має нічого спільного з виборами. І DAO сам не був активним з тих пір, як спробував (і не вдалося) виграти торги за копію Конституції США в 2021 році. Але він все ще показав 6% зростання за останню добу.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть