Опційний землетрус в Біткоїні та Ефіріумі: Що чекати від ціни BTC та ETH?

Опційний землетрус в Біткоїні та Ефіріумі: Що чекати від ціни BTC та ETH?

10 Мільярдів Доларів Опційне Землетрус в Біткоіні та Ефіріумі! Чого чекати від Ціни BTC та ETH?

Хоча провідна криптовалюта Біткоїн нещодавно зазнала різкого спаду, опціонні трейдери очікують, що Біткоїн досягне рекордного рівня до кінця місяця через можливі зниження відсоткових ставок у США та очікування збільшення витоків ЕТФ.

Під час підготовки BTC до щотижневого, щомісячного та щоквартального закриття, інвестори зосереджені на $6,68 мільярда доларів США вартістю Біткоїн (BTC) та $3,5 мільярда доларів США вартістю Ефіріум (ETH) опціонів на Deribit, що закінчуються сьогодні, 28 червня.

Згідно з новинами з Грецької онлайн-платформи даних криптовалютних опціонів, базованої в Сінгапурі Greeks.live, 107 тисяч BTC та 1,04 мільйони ETH опціонів закінчаться 28 червня.

Отже, поки Пут/Кол Рейтинг опціонів BTC становить 0,5, максимальна точка втрат - 57 000 доларів, а номінальна вартість - 6,6 мільярда доларів.

Звертаючись до Ефіріуму, опціони ETH мають Пут/Кол Рейтинг 0,59, максимальна точка втрат - 3 100 доларів і номінальна вартість - 3,6 мільярда доларів.

Греки заявили, що червень був важким місяцем для ринку криптовалют. відзначив: `Сьогодні закінчуються тримісячні опціони, і опціони з номінальною вартістю понад 10 мільярдів доларів завершуються.

Червень був важким місяцем для ринку криптовалют; `Оскільки ціни на BTC та ETH наблизилися до точки Maxpain, яку в певний момент інвестори вважали неможливо досягти, створилося більш песимістичне атмосфера.` Що показує Пут/Кол Рейтинг для Біткоїна та Ефіріуму?

Пут/Кол Рейтинг обчислюється шляхом ділення кількості пут-опціонів на кількість кол-опціонів. Співвідношення нижче 1 означає, що покупок більше, ніж продажів, що свідчить про висхідний тренд.

Співвідношення вище 1 означає, що пут-опцій більше, ніж кол-опцій, що свідчить про ведмежий тренд. Співвідношення близько до 1 означає, що ринок збалансований або нейтральний.

Для Біткоїна цей показник становить 0,5; для Ефіріуму він видається як 0,59. Отже, ці показники свідчать про висхідний тренд для BTC та ETH. Однак час покаже, як ці показники вплинуть на ціну. На цьому етапі не приймайте свої інвестиційні рішення на основі одного лише даних або звіту. Дані опціонів на 28 червня 107 тисяч BTC-опціонів закінчуються з Пут/Кол Рейтингом 0,5, максимальною точкою втрат - $57,000 та номінальною вартістю - 6,6 мільярдів доларів. 1,04 млн ETH-опціонів закінчуються з Пут/Кол Рейтингом 0,59, максимальною точкою втрат - $3,100 та номінальною вартістю - 3,6 мільярда доларів. Сьогодні...

Твіт
Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть