Крипто не згадувалося на дебатах у США 2024: надії та реалії

Крипто не згадувалося на дебатах у США 2024: надії та реалії

Crypto не згадувалося під час першого загального дебату в рамках виборів президента США 2024 року, незважаючи на надії учасників галузі.

Цей перший дебати між нинішнім Президентом Джо Байденом та колишнім Президентом Дональдом Трампом - кандидатом від кожної з їхніх партій - відбувся у четвер в Атланті, Джорджія, за участю CNN, ведучі CNN Джейк Теппер та Дана Беш. Дебати на 90 хвилин розпочалися з питань економіки, а також торкнулися питань, таких як аборт, імміграція та зовнішня політика. Розділ про економіку був коротким, і дебати майже не торкнулися політики щодо технологій, не кажучи вже про галузь цифрових активів.

Криптовалюта була обговорюваною темою серед кандидатів і законодавців протягом цього виборчого циклу, але вибула великим способом після того, як Трамп почав обговорювати проблеми криптовалюти на кампанії, обіцяючи помилувати засудженого у справі Silk Road Росса Улбріхта та роблячи заяви щодо регулювання. З свого боку, кампанія Байдена не робила жодних публічних заяв про криптовалюту, хоча його адміністрація недавно заявила, що він бажає співпрацювати з Конгресом над законодавством, що стосується криптовалюти.

Байден, який прийшов до влади в січні 2021 року, звучав хрипко і м`якомовно протягом вечора, ймовірно через застуду. Трамп був голоснішим і чіткішим, хоча фактчекери критикували його твердження під час дебатів більше, ніж Байдена.

Галузь криптовалюти сподівається на Конгрес та адміністрацію, яка може прийняти законодавство, що дружнє до цифрових активів. З цією метою учасники планують повторити масштабні витрати на вибори з 2022 року, з компаніями, такими як Coinbase, Ripple та Andresseen Horowitz, що пожертвували приблизно по $50 мільйонів на політичні комітети, такі як Fairshake, щоб підтримати кандидатів.

Детальніше: Криптовалютні гіганти отримують перемоги у дорогому пошуку впливу на політику США - не згадуючи криптовалюту

Галузь вже здобула кілька перемог у підготовчому етапі, з підтримкою PAC фінансування реклами проти Реп. Кеті Портер (Д-Каліфорнія), яка балотувалася на посаду в Сенаті, та Реп. Джамаала Боумена (Д-Нью-Йорк) на праймеріз про його перевибори.

Перша частина дебатів у четвер була сконцентрована на економіці, з модераторами, які запитували про інфляцію, вартість життя та національний борг за останні кілька років.

Прогнозний ринок на Polymarket давав Трампу кращі шанси на перемогу в листопаді під час дебатів, зі ставками, які сягали навіть 68 центів, порівняно з Байденом на 29 центів. Кожна акція виплачує 1 долар, якщо прогноз справджується, і нуль, якщо ні, що означає, що ринок вважає, що у Трампа є шанс 68% на перемогу.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть