OCEAN: готовість до скоку до $1

OCEAN: готовість до скоку до $1

OCEAN готується до виходу на новий рівень: чи може він надати можливості для покупки?

Ocean Protocol (OCEAN) майже випускається зі спадної клітини. Токен може скоро розширити свою бичу ногу до позначки в $1.

Протокол Ocean (OCEAN) продовжив щотижневі прибутки на 45% і рішуче наблизився до марки 20-денного ЕМА. За декілька тижнів відбулося добре відновлення з марки $0.5000 і бичий поглиблений свічковий встава унизу, стрибок неминучий.

Токен OCEAN готується порушити перешкоду спадної тенденції у межах $0.800 і прагне зареєструвати прорив наперед. Тим часом, покупцям доведеться зберегти позиції вище марки 200-денного ЕМА, якщо буде прорвано, можна очікувати гостре відновлення.

OCEAN пережив корекційну фазу протягом попередніх кількох тижнів, і було видно втрати понад 36% минулого місяця.

На момент публікації OCEAN торгувався за $0.6679 з денним спадом на 4,83%, відображаючи нейтральність на графіку. Він має місячний коефіцієнт повернення -30,20% і 94,27% за рік, відображаючи короткострокову корекцію.

Пара OCEAN/BTC становить 0,0000109 BTC, а ринкова капіталізація складає $1,19 мільярда. Аналітики нейтральні та вказують на те, що OCEAN може вибухнути і підскочити до позначки в $1. Чи варто купувати OCEAN на поточних рівнях?

Після корекції минулої тижня OCEAN стійко утримувався на рівні приблизно $0.500 і побачив помітний ребаунд. Цікаво, що токен вийшов з фази корекції і готовий доставляти радощі вперед.

Крім того, ведмеді закупилися на спаді і вступили в падіння, що є ознакою того, що токен може розширити бичі качки. Вони спробують незабаром повернути позначку в $1.

Важливо: Ця стаття надана лише для інформаційних цілей і не містить фінансової, інвестиційної або іншої консультації. Автор чи будь-які особи, згадані в цій статті, не несуть відповідальність за будь-які фінансові втрати, які можуть виникнути в результаті інвестування чи торгівлі. Будь ласка, зробіть власне дослідження перед тим, як приймати фінансові рішення.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть