Hitachi Payment Services отримав дозвіл від RBI на онлайн-оплату: нова ера цифрових платежів в Індії

Hitachi Payment Services отримав дозвіл від RBI на онлайн-оплату: нова ера цифрових платежів в Індії

Резервний банк Індії (RBI) дав зелене світло Hitachi Payment Services для онлайн-оплати групування

Ультиматум від Резервного банку Індії (RBI) зі створенням Онлайн Платіжного Агрегатора, Hitachi Payment Services готовий відкрити нову главу у фінансовій технологічній наративі Індії, яка обіцяє поліпшити універсальність та охоплення цифрових платежів по всій країні. Hitachi Payment Services давно є важливим елементом в цифровій платіжній інфраструктурі Індії, обробляючи щорічно понад 2,5 мільярди цифрових транзакцій для провідних банків та фінтех-фірм.

Ця нова авторизація дозволяє компанії пропонувати розширений набір опцій оплати, включаючи UPI, Netbanking, Картки та Гаманці, нарівні з інноваційними послугами, такими як EMI, Paylater, BNPL та платежі на основі посилань. Ці досягнення призначені для надання крамницям всеосяжної та пристосовуваної платіжної платформи, що дозволить підприємствам будь-якого розміру безшвидко інтегрувати цифрові транзакції у свою роботу.

Анудж Хосла, Генеральний директор Цифрового бізнесу у Hitachi Payment Services, відповідно охарактеризував цей важливий крок як катализатор інновацій та зростання: `Отримання ліцензії Платіжного Агрегатора є важливим вехідним пунктом для нас, і ми вдячні Резервному банку Індії за їх довіру та затвердження. Отримання ліцензії - це не лише підтвердження наших можливостей, але й катализатор для нас, щоб принести інноваційні рішення та розширити наші пропозиції. Наші сучасні платформи та послуги з кінця в кінець разом з нашими розширеними можливостями надають нам унікальні можливості для вдоволення різноманітних потреб банків та фінтех-фірм, підвищують прийняття торговцями та роблять цифрові платежі більш поширеними.` Одним з найцікавіших аспектів цього розвитку є потенційний вплив на поведінку споживачів та стратегії торговців.

Включення послуг з доданою вартістю, таких як BNPL та платежі на основі посилань, може революціонізувати спосіб взаємодії споживачів з цифровими платежами. BNPL, зокрема, отримав значний розкрут по всьому світу, дозволяючи споживачам купувати товари та послуги з можливістю відстрочених платежів. Ця послуга, нарівні з іншими інноваційними платіжними рішеннями, ймовірно, сприятиме вищому залученню споживачів та витрат, що приносять користь торговцям та загальній економіці.

Крім того, зобов`язання компанії до інновацій втілюється в її Програмі Акселератора - HPX, запущеній у 2023 році для співпраці з фінтех-стартапами по всій Індії. Ця ініціатива підкреслює присвяченість Hitachi сприяти інноваціям у цифрових платежах та розвивати наступне покоління фінтех-рішень. Співпрацюючи з новими стартапами, Hitachi Payment Services має на меті залишатися на передових рубежах технологічних досягнень, забезпечуючи, що її платформи залишаються передовими та реагують на змінювані потреби на ринку. Дозвіл на роботу як Онлайн Платіжний Агрегатор також посилює можливість Hitachi пропонувати безпечні та передові платіжні рішення.

З міцною всенародною платіжною інфраструктурою вже на місці, компанія готова впоратися зі зростаючим обсягом та складністю цифрових транзакцій. Це особливо важливо в країні, як Індія, де швидке прийняття цифрових платежів вимагало надійних та масштабованих платіжних рішень. Досвід Hitachi у наданні безпечних та ефективних платіжних послуг позиціонує її як надійного партнера для банків та фінтех-фірм, ще більше зміцнюючи її роль у цифровій платіжній екосистемі.

Цей розвиток також відповідає широким цілям індійського уряду та RBI щодо сприяння фінансовій включеності та цифрової грамотності. Шляхом надання всеосяжної та користувацько-дружелюбної платіжної платформи Hitachi Payment Services сприяє демократизації цифрових платежів, роблячи це легше для фізичних осіб та підприємств зробити цифрові платежі більш привабливими користуванням. Зусилля компанії покращити прийняття торговцями та розширити охоплення цифрових платежів відповідають національним ініціативам, спрямованим на підвищення економічного зростання та сприяння більш інклюзивній фінансовій системі. Дозвіл Резервного банку Індії для Hitachi Payment Services працювати як Онлайн Платіжний Агрегатор є важливою віхолом у цифровій революції платежів Індії.

Цифрова платіжна екосистема Індії стоїть на порозі трансформаційного стрибка. Ця авторизація відкриває шлях до нової ери інновацій та зростання в просторі цифрових платежів, змінюючи спосіб взаємодії торговців та споживачів з цифровими транзакціями, збільшуючи залучення та сприяючи загальним цілям фінансової включеності та економічного розвитку в Індії.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть