Нове партнерство Sygnum та 20 швейцарських банків

Нове партнерство Sygnum та 20 швейцарських банків

Швейцарія: Sygnum у партнерстві з більш ніж 20 банками

Sygnum, глобальна група цифрових активів, уклала нове партнерство з більш ніж 20 банками, пропонуючи третині населення Швейцарії свої зареєстровані криптослужби.

Резюме Швейцарія: Sygnum та ще 20 банків разом пропонують криптослужби Швейцарія: Sygnum спільно з 20 банками для розширення прийняття криптовалюти Відкриття швейцарських банків для сектору криптовалюти Швейцарія: Sygnum та ще 20 банків разом пропонують криптослужби

Банківська платформа B2B Sygnum Bank оголосила, що уклала нове партнерство з більш ніж 20 банками та міжнародними фінансовими установами.

Тепер третина населення Швейцарії має доступ до своїх криптослужб в зареєстрованому порядку.

Серед 20 партнерів B2B є PostFinance, ZugerKB, LuzernerKB, VZ Depotbank, PKB, SocGen Forge, Bordier та Bison Digital Assets.

Ці лідери галузі представляють всі промислові сфери, від системно важливих та кантонських банків до універсальних, приватних та роздрібних фінансових установ.

Підтримкою регуляторного аспекту цього стратегічного партнерства є МіCAR (регулювання ринків криптовалютних активів), яке відкриває шлях для подальшого зростання сектора криптовалюти в блоку з 27 країнами.

Безпечна і масштабована інфраструктура і масштабовані API Sygnum дозволяють здійснювати понад 1,000 B2B-транзакцій щодня, 99,9% з яких виконуються автоматично за кілька секунд.

У зв`язку з цим Фріц Йост, головний B2B-офіцер банку Sygnum, сказав: `Запровадження кількох біржових фондів (ETF) для #Bitcoin та #Ethereum відіграло провідну роль у легалізації двох основних цифрових активів, зміцнюючи довіру інвесторів до більш широкого класу активів. Тверді регуляторні рамки також забезпечили вищі стандарти безпеки та відповідності, відчинивши шлях для подальшої інтеграції зареєстрованих послуг з цифровими активами в традиційну фінансову систему.

Завдяки нашій зростаючій мережі партнерів B2B, Sygnum тепер може розширити та прискорити цей тренд через свою зареєстровану і надійну платформу.`

Також Александр Тома, керівник цифрових активів у PostFinance, зробив заяву:

`Криптовалюти пропонують додатковий варіант інвестування та залишаються популярними. Співпраця з зареєстрованим партнером, таким як Sygnum Bank, дозволила нашим клієнтам отримати доступ до цифрових активів через їх основний банк у безпечний та зручний спосіб, 24/7. Ми розраховуємо на продовження партнерства з Sygnum та станемо головним мостом довіри для цифрових активів в Швейцарії`.

І щодо PostFinance та Sygnum Bank, дві установи вже запустили разом продукт криптовалюти у лютому 2024 року. Це пропозиція зберігання криптовалюти для 2,5 мільйонів клієнтів.

Лише цього місяця червня були ще дві важливі новини, які підкреслюють відкриття швейцарських банків для сектору криптовалюти.

Фактично, Швейцарський Національний Банк (SNB) оголосив про розширення Проекту Гельветії III, свого пілотного проекту цифрової валюти центрального банку (або CBDC).

Це розширення проекту принаймні на два роки було відзначено як позитивна подія для швейцарського цифрового фінансового екосистеми.

І не лише це, швейцарський банк Relio оголосив у цьому місяці, що він став crypto-friendly та відкритим для компаній Web3.

На практиці, Relio почав пропонувати компаніям Web3 можливість відкрити рахунки з фіатною валютою з швейцарськими IBAN. І не лише це, Relio також заявив, що надасть нове та регульоване рішення для всіх, хто працює з блокчейном, криптовалютами та всіма системами Web3.

Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть