Наближене ралі XRP: важливість форми трикутника

Наближене ралі XRP: важливість форми трикутника

Форма трикутника, що спонукала до ралі XRP у 2017 році, повертається, яка ціль?

Ціна XRP знову бачить форму трикутника на своєму графіку, яка може вказувати на наближене ралі. Один важливий факт про цю форму трикутника полягає в тому, що він призвів до значного ралі сім років тому, і якщо історія повториться, то XRP може бути готовий до буйної хвилі. Форма трикутника XRP сигналізує продовження бичачого руху.

У аналізі на TradingView криптоаналітик TradingShot вказав, що ціна XRP знову бачить форму трикутника. Ця форма виникає з настання числа індикаторів, всі з яких стали бичачими протягом цього часу.

Серед індикаторів, вказаних криптоаналітиком, є ціна, яка закривається нижче свого 1W MA50 та 1W MA200. Хоча, на перший погляд, це може виглядати ведмеже, це може бути сигналом, що прискорює ціну вгору, оскільки інвестори починають знову входити за низьких цін. Це також є очевидним через те, що 1W RSI впав до 40,00, оскільки історично цей показник на цьому рівні завжди представляв можливість купівлі.

Крім цього, криптоаналітик вказує, що ціна XRP наразі тестує дно з тенденцією до підвищення мінімумів. Всі ці моменти об`єднались, щоб утворити трикутникову структуру, яку не бачили з 2013 по 2017 рік.

Ця трикутникова структура важлива, оскільки в попередній раз, коли вона з`явилася у 2013 році та нарешті вибухла в 2017 році, ціна XRP продовжила ралі до нових історичних максимумів. Тому поява цієї трикутникової структури на цей раз може сигналізувати початок ще одного бичого тренду, який потягне ціну альткоіна до нових історичних максимумів. Наскільки високо може піти ціна?

У випадку, якщо ціна XRP дійсно слідує тренду 2013-2017 та відбувається прорив, криптоаналітик дійсно бачить, що ціна досягне нового історичного максимуму. Однак для цього станеться і підтвердження росту ціни, ціна повинна перебити 1W MA200, як пояснює аналітик.

У такому випадку, якщо альткоін дійсно прорве цей важливий рівень, TradingShot встановлює ціну на рівні $4,50. Такий рух означатиме збільшення вартості на понад 800% від того, де зараз знаходиться ціна XRP – $0,47.

Проте, як і у випадку будь-якого бичого сценарію, є й можливість того, що тренд не втілиться. У випадку, якщо ціна не перетне 1W MA200, криптоаналітик радить, що `армія XRP потребуватиме нову наратив, оскільки довгостроковий патерн зрадив їх`.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть