Ava Protocol придбала Openstory: нова інтеграція для автоматизації Web3

Ava Protocol придбала Openstory: нова інтеграція для автоматизації Web3

Ava Protocol отримує Openstory у ході розширення команди

Ava Protocol, платформа автоматизації Web3, придбала Openstory, провідну платформу потокової передачі даних, яка спеціалізується на даних та аналітиці on-chain, згідно з останніми оновленнями, які були опубліковані Finbold 26 червня.

Інтеграція Openstory значно підсилить здатність Ava Protocol надавати точні уявлення про активності ланцюга Ethereum Virtual Machine (EVM) за допомогою потокової передачі даних в реальному часі та аналітичних можливостей.

Разом з кількома ключовими призначеннями, придбання є ще одним важливим кроком у розширенні Ava Protocol. Підвищення продуктивності блокчейн-додатків

За даними Ava Protocol, придбання покращить процеси прийняття рішень, масштабованість та продуктивність для блокчейн-додатків, які використовують його автономну інфраструктуру операцій.

Кріс Лі, генеральний директор Ava Protocol, висловив впевненість команди у можливості відповідати ростучому попиту галузі на приватні транзакції, заявивши:

«Інтеграція виняткової технології потокової передачі даних в реальному часі Openstory є важливим кроком для Ava Protocol у завданні перетворення автоматизації блокчейн. З цим придбанням та розширенням нашої вже чудової команди ми зможемо краще задовольняти ростучий попит галузі на приватні, автономні та композиційні рішення в сфері транзакцій.»

Вінь Нгуєн, засновник Openstory, який приєднався до команди як архітектор систем, також висловив захоплення майбутніми співпрацями, заявивши:

«Сказати, що я радий приєднатися до Ava Protocol та з нетерпінням чекаю на можливість розвивати майбутнє автоматизації блокчейну, це мало б виразити усю радість. Візія Ava Protocol щодо надання можливості приватних та композиційних автономних транзакцій відповідає моїй власній страсті за залишенням незабутнього відбитку у світі Web3.»

До Ava Protocol також приєдналися Сем Шев, який став керівником маркетингу, та Скотт Статон, який відповідає за дослідження та контент.

Шев, який має понад десятирічний досвід роботи в Google та Postman, буде зосереджуватися на підвищенні усвідомлення та прийняття Ava Protocol.

Стейтон, опираючись на свій редакційний досвід у The New Yorker та Vice Media та на попередню роль в Dfinity, буде зосереджуватися на навчанні галузі місії Ava Protocol.

З екосистемою понад 30 партнерів dApp та тестовою мережею, яка обробляє 1,000 автоматизованих транзакцій щодня у 10,000+ унікальних гаманцях, Ava Protocol є лідером у сфері автоматизації блокчейну.

Недавно вона завершила раунд збору $10 мільйонів від інвесторів, серед яких Electric Capital, Foundation Capital, Greylock та GSR.

Ці кошти підтримають розробку інтент-центричного Eigenlayer AVS для забезпечення приватних автономних транзакцій на Ethereum (ETH) та вперед.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть