Ava Protocol придбала Openstory: нова інтеграція для автоматизації Web3

Ava Protocol придбала Openstory: нова інтеграція для автоматизації Web3

Ava Protocol отримує Openstory у ході розширення команди

Ava Protocol, платформа автоматизації Web3, придбала Openstory, провідну платформу потокової передачі даних, яка спеціалізується на даних та аналітиці on-chain, згідно з останніми оновленнями, які були опубліковані Finbold 26 червня.

Інтеграція Openstory значно підсилить здатність Ava Protocol надавати точні уявлення про активності ланцюга Ethereum Virtual Machine (EVM) за допомогою потокової передачі даних в реальному часі та аналітичних можливостей.

Разом з кількома ключовими призначеннями, придбання є ще одним важливим кроком у розширенні Ava Protocol. Підвищення продуктивності блокчейн-додатків

За даними Ava Protocol, придбання покращить процеси прийняття рішень, масштабованість та продуктивність для блокчейн-додатків, які використовують його автономну інфраструктуру операцій.

Кріс Лі, генеральний директор Ava Protocol, висловив впевненість команди у можливості відповідати ростучому попиту галузі на приватні транзакції, заявивши:

«Інтеграція виняткової технології потокової передачі даних в реальному часі Openstory є важливим кроком для Ava Protocol у завданні перетворення автоматизації блокчейн. З цим придбанням та розширенням нашої вже чудової команди ми зможемо краще задовольняти ростучий попит галузі на приватні, автономні та композиційні рішення в сфері транзакцій.»

Вінь Нгуєн, засновник Openstory, який приєднався до команди як архітектор систем, також висловив захоплення майбутніми співпрацями, заявивши:

«Сказати, що я радий приєднатися до Ava Protocol та з нетерпінням чекаю на можливість розвивати майбутнє автоматизації блокчейну, це мало б виразити усю радість. Візія Ava Protocol щодо надання можливості приватних та композиційних автономних транзакцій відповідає моїй власній страсті за залишенням незабутнього відбитку у світі Web3.»

До Ava Protocol також приєдналися Сем Шев, який став керівником маркетингу, та Скотт Статон, який відповідає за дослідження та контент.

Шев, який має понад десятирічний досвід роботи в Google та Postman, буде зосереджуватися на підвищенні усвідомлення та прийняття Ava Protocol.

Стейтон, опираючись на свій редакційний досвід у The New Yorker та Vice Media та на попередню роль в Dfinity, буде зосереджуватися на навчанні галузі місії Ava Protocol.

З екосистемою понад 30 партнерів dApp та тестовою мережею, яка обробляє 1,000 автоматизованих транзакцій щодня у 10,000+ унікальних гаманцях, Ava Protocol є лідером у сфері автоматизації блокчейну.

Недавно вона завершила раунд збору $10 мільйонів від інвесторів, серед яких Electric Capital, Foundation Capital, Greylock та GSR.

Ці кошти підтримають розробку інтент-центричного Eigenlayer AVS для забезпечення приватних автономних транзакцій на Ethereum (ETH) та вперед.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути