Прогноз ціни XRP без позову SEC

Прогноз ціни XRP без позову SEC

ChatGpt Прогнозує Ціну XRP, Якщо Позов SEC Не Стався

Без позову SEC XRP міг би досвідити значного зростання протягом бичого ринку 2021 року, створюючи підґрунтя для ще кращого ралі в цьому циклі.

Інвестори XRP пропустили бичий ринок 2021 року, оскільки актив долетів лише до $1,96. Багато приписують невдачу XRP відновити свій колишній історичний максимум під час минулого бичого сезону саме завершуючомуся позову проти Ripple.

20 грудня 2020 року US SEC позивався проти Ripple та її керівників, Крістіана Ларсена та Бреда Гарлінгхауса, за якими кермують абохаць $1,3 млрд незареєстрованого випуску цінних паперів через XRP. У наслідок цього американські біржі перестали підтримувати XRP, що призвело до тимчасового падіння цін.

Тим часом крипторинок увіходив в новий бичий сезон через третій поділ біткоїна. Однак позов обмежив загальнодоступ до XRP, скорочуючи його бичий рін досить великого. Конкретно, XRP досягнув піку у $1,965 14 квітня 2021 року, тоді як біткоїн продовжував свій тренд ще шість місяців до листопада 2021 року.

Ціна XRP з того часу знизилася та торгується навколо $0,47 сьогодні. Ентузіасти вважають, що XRP міг би бути в кращому стані без позову SEC. Це настрій надихається 75 000% зростанням XRP в сезоні 2017/2018, коли він на короткий час перевищив Ethereum, стаючи другою найціннішою криптовалютою після біткоїна.

Прогноз ціни XRP без позову SEC

У помірному сценарії, який передбачає надалі позитивні розвиток та зростання прийняття без позову, ChatGPT запропонував зростання ціни на 50-100%. Використовуючи початкову ціну XRP приблизно $0,60 у грудні 2020 року як точку відліку. Відповідним чином, прогнозоване відсоткове зростання вказує, що XRP може коштувати від $0,90 до $1,20 зараз.

ChatGPT запропонував, що XRP може забезпечити збереження 150-200% зростання ціни в сценарії високого зростання. Це призвело б до гіпотетичного діапазону цін від $1,50 до $1,80.

У агресивному сценарії росту, ChatGPT теоретизує, що XRP може зберегти 300-500% зростання ціни з грудня, потенційно розмістивши ціну XRP на рівні від $2,40 до $3,60. Хоча це все ще залишиться нижче його історичного максимуму 2018 року $3,84, ціна $3,60 сьогодні була б значним покращенням порівняно з поточним $0,47.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть