Криза біткоїна: аналіз експертів

Криза біткоїна: аналіз експертів

Чи це дно біткоїна? Ось, що кажуть експерти

На атракціоні ціни біткоїну криптовалютні учасники можуть думати, чи останній спад був достатньо страшним, оскільки актив повертається до $62,000.

Біткоїн побачив деякий відпочинок вівторок, після особливо стрімкого дня. Проте цей актив в основному падає протягом червня. Занурюючись з $71,000 під час миттєвої кризи тижні тому, ціни активу впали на 16% після наближення до історичних максимумів.

При сприйнятті акулих тонів Федеральної резервної системи інвесторами відчутно став відчутний спад, повідомила аналітик Kaiko Десислава Ауберт у заяві для Decrypt. Після червневого засідання, скорочуючи прогнози зниження ставки до однієї цього року, крок Феду вплинув на ризикові активи, вона написала.

Але це не відображає повну картину з урахуванням криптоспецифічних чинників. Директор з досліджень Grayscale Зак Пандл заявив у інтерв`ю для Decrypt, що фундаментальні показники біткоїну не змінилися за останні дні, і тиск можна пояснити трьома ключовими факторами.

Відтік коштів з біткоїнових ЕТФ на місцях, поєднаний з продажем конфіскованих біткоїнів німецьким урядом і очікуваним продажем кредиторами Mt. Gox створили `перенасиченість`, сказав він.

`Ми не точно знаємо, як довго це триватиме, і не знаємо, скільки продажів буде від активів, пов`язаних з Mt. Gox,` - сказав Пандл. `Але, оскільки фундаментали не змінилися, я вважаю, що можна очікувати, що оцінки врешті-решт відновляться після того, як це пройде.`

Динаміка, що впливає на ціну біткоїну, може порівнюватися з `шухлядами`, за словами головного інвестиційного директора Bitwise Метта Хоугана. У дописі в Twitter (також X), він пояснив, що різні криптобанкрутства або конфіскації історично забирали біткоїни з ринку, одночасно зменшується пропозиція. Проте це змінюється.

Остання подія, що відкриває широкі ряди біткоїна - це відшкодування клієнтів Mt. Gox, які втратили 740,000 біткоїнів під час взлому біржі в 2014 році. Хоча Mt. Gox недавно перемістив близько $9,6 мільярда відновлених біткоїнів, деякі аналітики вважають, що скоро на ринок потрапить набагато менше.

Голова досліджень Galaxy Digital Алекс Торн оцінив, що, якщо більшість інвесторів, які отримають назад біткоїни з Mt. Gox, утримають свої активи, може бути `продано біткоїнів на ринку`. Це ймовірно, враховуючи, що клієнти Mt. Gox - це ранні прихильники, яким доведеться платити податок з прибутку.

Альберт з Kaiko відзначила, що були `збільшені продажні тиски з боку великих власників біткоїна, таких як майнери,` що не віщує нічого хорошого на літо. Обсяг активу історично був низьким, і ці два фактори можуть ускладнити волатильність на ринку, вона написала.

Для криптовалюти ще є каталізатори цін на горизонті, сказав Пандл з Grayscale. Коли власне Ethereum ETF будуть схвалені для торгівлі цим літом, він запропонував, що це може створити підйомну хвилю для загального крипторинку.

`Потенціал схвалення Ethereum ETF - великий позитивний каталізатор, який, ймовірно, настане уже протягом наступних кількох тижнів,` - сказав він. `Таким чином, мій прогноз залишається конструктивним для активного класу, і я вважаю, що це досить привабливі точки входу для інвесторів з тривалим горизонтом.`

Поза крипторинком, улюблене штучне інтелектом Волл-стрітівське дитя Nвиді стикнулося з останніми перешкодами також. Після того як воно стало найціннішою компанією у світі, акції Nвиді впали на 7% протягом минулого тижня, у той час як технологічно важкий Nasdaq також трохи відступив.

Видано Раяном Озава.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть