XRP та TON: досягнення ринкової капіталізації в 50 млрд у липні

XRP та TON: досягнення ринкової капіталізації в 50 млрд у липні

Дві криптовалюти досягнуть ринкової капіталізації у розмірі 50 мільярдів доларів у липні

Незважаючи на останні спади на ринку криптовалют, кілька цифрових активів проявляють сильний потенціал для значного зростання у найближчі місяці. На сьогодні глобальна ринкова капіталізація криптовалют становить 2,4 трильйона доларів зі зростанням на 2,9% за останні 24 години, деякі криптовалюти пропонують перспективні можливості для інвестування.

Finbold визначив два цифрових активи, ймовірно, досягнуть ринкової капіталізації у розмірі 50 мільярдів доларів до кінця липня. XRP

XRP проходить через складну фазу, особливо з урахуванням того, що його ціна утримується нижче рівня 1 долара. В даний час по ціні 0,4771 долара, XRP стикається з опорою на рівні 0,4820 долара, що призвело до падінь нижче рівня 0,4750.

Проте, актив показав стійкість, відбиваючись від мінімуму 0,4619. З недавнім рухом вгору, що очищає рівні опори 0,4680 та 0,4720, XRP відновлюється та набирає популярності.

Триваючий правовий спір з Комісією з цінних паперів і бірж США залишається значним перешкодою, але підсилений фокус Ripple на Цифрові валюти Центральних банків (CBDC) може посилити його позицію на ринку та забезпечити майбутній ріст.

Крім того, XRP здав $0,7 мільйона інвестицій за тиждень, що свідчить про зростаючу довіру інвесторів. Якщо загальний ринок криптовалют продовжує відновлення, а Ripple робить прогрес у своїй правовій боротьбі, ринкова капіталізація XRP, яка наразі становить 26,5 мільярда доларів, може стрімко зростати до 50 мільярдів доларів. Toncoin (TON)

Тонкоін (TON), з іншого боку, мав помітні коливання цін нещодавно, досягнувши нового максимуму в 8,31 долара, перш ніж стабілізуватися навколо 7,60 долара. З ціною 7,49 долара, TON показав стійкість попри гострий спад.

ТОН утворив паттерн зростаючого трикутника з горизонтальною опорою на рівні 7,50 долара. Недавній вибій на новий максимум вказує на потенціал для бикового тренду, спрямованого на 10 доларів у короткостроковому періоді і, можливо, подальше зростання в наступних ралі.

Якщо TON зможе зберегти свій вгороджувальний рух та прорватися через поточні рівні опору, його ринкова капіталізація, яка зараз становить 18,4 мільярда доларів, також може досягти 50 мільярдів до липня.

Загальні умови на ринку, включаючи збільшення торгового обсягу та відновлення ринку в цілому, відіграють ключову роль у досягненні цієї визначної події.

Як XRP, так і TON демонструють значний потенціал зростання, роблячи їх привабливими варіантами для інвестування у липні.

Напрацювання XRP на відновлення, разом з стратегічним фокусом Ripple на ЦБДК та технічною стійкістю TON, свідчать про те, що ці криптовалюти на шляху до досягнення значних ринкових капіталізаційних вітчизненів.

Для трейдерів та інвесторів, які шукають перспективні активи, XRP та TON варто розглянути, оскільки вони прокладають шлях до ринкової капіталізації 50 мільярдів доларів.

Відомості: Вміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть