Litecoin та Ordinals: змішані сигнали на ринку

Litecoin та Ordinals: змішані сигнали на ринку

Litecoin та Ordinals демонструють змішані сигнали, трейдери обережні

Litecoin (LTC) та Ordinals (ORDI) переживають змішані сигнали на ринку, з нещодавнім зростанням цін, що супроводжується технічними індикаторами, які вказують на потенціал для подальшої нестабільності.

Наразі Litecoin (LTC) торгується за ціною $70.66, відображаючи зростання на 0.89% протягом останніх 24 годин. Капіталізація ринку становить приблизно $5.26 млрд, також зростаючи на 0.89%. Однак обсяг торгів за останні 24 години збільшився на помітних 54,21%, до $524,61 млн.

Джерело: Coinmarketcap

Графік показує, що недавній рівень підтримки LTC складає близько $68.00, точка, де ціна кілька разів підскакувала. Натомість, рівень опори становить приблизно $71.63, позначаючи пік перед недавнім спадом.

LTC/USD ціновий графік за 1 день, Джерело: Trading view

Тенденція цін показує спадний шлях, за яким слідує невелике відновлення, досягаючи піка на рівні $71.63, з падінням до $68.00, та наразі досягаючи відновлення до $70.41. 1-денний RSI для LTC становить 41.20, що вказує на те, що монета знаходиться в перепроданій зоні. Крім того, 1-денний MACD, торговий нижче сигнальної лінії, вказує на потенційний подальший тиск у короткостроковій перспективі.

З іншого боку, ORDI наразі торгується за ціною $35.74, показуючи зростання на 0.77% за останні 24 години. Капіталізація ринку становить близько $750.53 млн, зростаючи на 0.74%. Обсяг торгів за останні 24 години для ORDI становить приблизно $299.59 млн, що виросло на 52.89%.

Джерело: Coinmarketcap

Аналіз графіка для ORDI показує недавній рівень підтримки на рівні $34.00, точку, де ціна систематично відскакувала. Рівень опори становить близько $36. 97, який був рекордно високим пунктом перед погіршенням в останній період. Тенденція цін відображає спадний тренд, за яким слідує невелике відновлення, з піком на рівні $36.97, падінням до $34.00 та поточним відновленням до $35.50.

ORDI/USD ціновий графік за 1 день, Джерело: Trading view

1-денний RSI для ORDI становить 45.94, вказуючи на те, що монета не перекуплена або перепродана, але наближається до зони перепроданих активів. Крім того, 1-денний MACD, торговий нижче сигнальної лінії, вказує на короткостроковий спадний тренд.

Предупреждение: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не є фінансовою радою або порадою будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальність за будь-які збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих в статті. Читачам рекомендується бути обережними перед здійсненням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть