Навернення попиту на PEPE: цінові рухи і реакції інвесторів

Навернення попиту на PEPE: цінові рухи і реакції інвесторів

Ціна на PEPE відновлюється завдяки поверненню попиту на покупку

Ціна на PEPE зазнала значного відступу від свого історичного максимуму наприкінці травня.

Тепер мем-койн намагається відновити ці втрати, ініціюючи зростання за допомогою інвесторів. Власники PEPE змінюють свою позицію.

Ціна на PEPE, що торгується на рівні $0.00001163, перебуває вище ключового рівня підтримки, що свідчить про те, що мем-койн може змінити свій курс дій. Це видно у відновленні Chaikin Money Flow (CMF) вище 0, що вказує на значний зріст попиту на покупку.

Крім зростання CMF, спостерігається помітний зсув у короткостроковому постачанні токенів PEPE. Ці токени переходять у гаманці середньострокових утримувачів. Згідно балансу, утримуваному інвесторами PEPE, близько 7% короткострокового постачання (утримуваного менше місяця) не належить до середньострокового (постачання утримується більше місяця, але менше року).

Цей рух свідчить про те, що інвестори, які спочатку утримували токени протягом коротшого періоду, тепер збільшують термін утримання. Передача токенів від короткострокових до середньострокових утримувачів часто сигналізує про збільшену впевненість в майбутній продуктивності активу та зобов`язання утримувати його довше.

Цей зсув у моделях утримання є сильним показником ринкової переконаності. Коли інвестори переміщують токени в склади довгострокового зберігання, вони демонструють свою віру в потенціал активу для майбутніх приростів. Ця поведінка може зменшити митий тиск на продаж, сприяючи стабільності цін та потенційно сприяючи підйомному тренду. Перехід до середньострокового утримання може бути розглянутий як голос довіри.

Ці подвійні розвиток може призвести до подальшого підвищення цін, оскільки зменшений тиск на продаж та підвищена вповноваженість інвесторів створюють більш сприятливе середовище для подальшого зростання PEPE. Прогноз ціни на PEPE: ще довго до мети.

PEPE, торгуючись за $0.00001163, наразі намагається відскочити від підтримки на рівні $0.00001146. Це дозволить підвищення до $0.00001369, наступного критичного рівня опору для мем-койна.

Вищезазначені фактори свідчать про те, що такий результат можливий, за умови, що булішність серед інвесторів буде збережена.

Однак, якщо порушення невдасться, ціна на PEPE може знову впасти до $0.00001007. Хоча розрив нижче цього рівня може не відбутися, підтримка на рівні $0.00001146 може створити зону консолідації для PEPE, інвалідуючи булішну тезу.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть