Криптовалюти SHIB, ADA, SOL: епічне відновлення на горизонті

Криптовалюти SHIB, ADA, SOL: епічне відновлення на горизонті

SHIB, ADA, SOL готуються до епічного відновлення, якщо цей індикатор буде підтверджено

Криптовалюти Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA) та Solana (SOL) можуть бути на межі значного рісту цін. У твіті криптоаналітик Ali вказав, що індикатор TD Sequential подає сигнали на покупку на щоденних графіках для цих цифрових активів, що свідчить про те, що ринок може невдовзі змінити напрямок.

TD Sequential є популярним інструментом технічного аналізу, який використовується трейдерами для визначення можливих точок розвороту в ринкових тенденціях. Розроблений Томом ДеМарком, індикатор допомагає визначити точний час вичерпання тенденції та можливі реверсії цін.

Аналіз Алі показує, що індикатор TD Sequential видає сигнали на покупку на щоденних графіках Shiba Inu, Cardano та Solana. Потенційні наслідки:

  • Shiba Inu (SHIB):
  • З`явлення сигналу на покупку на щоденному графіку SHIB може вказувати на те, що недавня спадна тенденція може слабшати. Якщо сигнал індикатора виявиться точним, SHIB може пережити приріст в активності покупок, що може підняти ціну.

  • Cardano (ADA):
  • ADA впала до рівня $0,362 в понеділок, найнижчого рівня з листопада 2023 року. Сигнал на покупку від TD Sequential для ADA може вказувати на те, що поточна песимістична тенденція може наближатися до кінця.

  • Solana (SOL):
  • На момент написання SOL піднявся на 8,91% за останні 24 години до $135,98. Solana намагається рішуче вийти за межі щоденного SMA 200 на рівні $133, що може бути вирішальним для його бичачого імпульсу.

Прийдешні дні будуть ключовими для визначення того, чи зможуть SHIB, ADA та SOL скористатися цими сигналами на купівлю та розпочати стійку відновну тенденцію.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть