Масовий володар Shiba Inu: основні тривали адреси

Масовий володар Shiba Inu: основні тривали адреси

Тут наведено дані про масового володаря Shiba Inu і адреси за часом утримання серед падіння цін

Два показники Shiba Inu, `масовий прихід володарів` і `адреси за часом утримання` показують стійкість серед великих володарів SHIB і досвідчених інвесторів, незважаючи на падіння ціни до $0,000017.

Турбулентність ринку сильно вразила Shiba Inu, спровокувавши 32,15% зниження ціни в червні до території $0,000017. Незважаючи на несприятливу погоду, деякі учасники ринку, особливо кити та досвідчені інвестори, залишаються невразливими. Це відбувається в умовах постійного продажу з інших рівнів володіння.

  • Детальні ринкові дані від аналітичного ресурсу CryptoQuant свідчать, що учасники ринку вчора здепонували аж 2,3 трлн токенів Shiba Inu на біржі. Це найбільший щоденний прихід токенів Shiba Inu з обміну з червня 12 року, незабаром після того, як SHIB остаточно відмовився від території ціни $0,00002.
  • Однак два показники від IntoTheBlock підтверджують, що великі та старі інвестори не приєднались до хвилю продажів. Показник масового прибутку показує, що китові інвестори, які утримують принаймні 0,1% від загального обсягу Shiba Inu на суму приблизно 10 мільйонів доларів, замість цього продовжили збільшувати свої баланси незважаючи на відпливи.

Адреси за часом утримання показують стійкість серед Hodlers

Між тим, показник адрес власності за часом утримання подальше розкрив поведінку серед досвідчених інвесторів та нових власників. Цей показник підтверджує, що Hodlers (те, що тримають принаймні рік) збільшилися до 1,03 мільйона адрес, тоді як Cruisers (те, що тримають від 1 до 12 місяців) зменшилися до 284,410 гаманців.

Крім того, Трейдери (те, що тримають свої токени менше місяця) зменшилися до 32,190 адрес. Зокрема, станом на 1 червня на ринку Shiba Inu було 1,02 мільйона Hodlers, 287,920 Cruisers та 36,700 Трейдерів. Це підтверджує, що в той час як Cruisers та Traders покинули ринок, більше Hodlers увійшли в гру.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть