Пропозиції кредиторам: чи буде менше продажів Bitcoin після новин від Mt. Gox

Пропозиції кредиторам: чи буде менше продажів Bitcoin після новин від Mt. Gox

Bitcoin погрожує $60K на новини від Mt. Gox, але продажі можуть бути менші, ніж було вагано

Bitcoin (BTC) відведе сильно нижче ціни криптовалюти в понеділок після того, як куратор прекратленої криптобіржі Mt. Gox сказав, що він почне повертати понад 140 000 BTC влітку клієнтам, чиї активи були вкрадені під час хакерської атаки в 2014 році.

На момент публікації ціни на bitcoin складала $60 700, знизившись на понад 5% за останні 24 години і до свого найнижчого рівня з початку травня. Ether (ETH) також був нижче на схожу суму, так само як і більший індекс CoinDesk 20.

Далі у тексті: Mt. Gox to Begin Repayments in July; BTC Slides Under $61K

Ті, хто сьогодні продають, обмірковують вплив понад 140 000 біткоїнів, які надійдуть на ринок менш як за один місяць. Поклавши це число в перспективі, це буде менше, ніж моментальна ліквідація спотового біткоїнового ETF від Fidelity, який на останню перевірку утримував 167 375 біткоїнів.

`Ми вважаємо, що буде розподілено менше монет, ніж люди думають і що це призведе до меншого продажного тиску на біткоїни, ніж очікує ринок,` - сказав Алекс Торн, керівник досліджень в Galaxy.

Торн сказав, що його дослідження показує, що 75% кредиторів приймуть `ранню` виплату в липні, що означає розподіл приблизно 95 000 монет. З них, Торн вважає, що 65 000 монет будуть попадати до індивідуальних кредиторів, але він вважає, що вони можуть виявитися `більше у відданість`, ніж очікувалося більшістю. Серед причин, він сказав, що вони вже протистояли рокам `переконливих і агресивних пропозицій від фондів вимог,` не кажучи вже про оподаткування прибутку через те, що біткоїн зросла в 140 разів з моменту банкрутства.

Звертаючись до тих фондів вимог, після обговорень з деякими, Торн вказує на те, що переважна більшість партнерів у цих фондах є особами з великим високим чистим станом, які шукають поповнення стеку за зниженими цінами, відмінно від арб, які шукають швидку прибуткову угоду.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть