Пропозиції кредиторам: чи буде менше продажів Bitcoin після новин від Mt. Gox

Пропозиції кредиторам: чи буде менше продажів Bitcoin після новин від Mt. Gox

Bitcoin погрожує $60K на новини від Mt. Gox, але продажі можуть бути менші, ніж було вагано

Bitcoin (BTC) відведе сильно нижче ціни криптовалюти в понеділок після того, як куратор прекратленої криптобіржі Mt. Gox сказав, що він почне повертати понад 140 000 BTC влітку клієнтам, чиї активи були вкрадені під час хакерської атаки в 2014 році.

На момент публікації ціни на bitcoin складала $60 700, знизившись на понад 5% за останні 24 години і до свого найнижчого рівня з початку травня. Ether (ETH) також був нижче на схожу суму, так само як і більший індекс CoinDesk 20.

Далі у тексті: Mt. Gox to Begin Repayments in July; BTC Slides Under $61K

Ті, хто сьогодні продають, обмірковують вплив понад 140 000 біткоїнів, які надійдуть на ринок менш як за один місяць. Поклавши це число в перспективі, це буде менше, ніж моментальна ліквідація спотового біткоїнового ETF від Fidelity, який на останню перевірку утримував 167 375 біткоїнів.

`Ми вважаємо, що буде розподілено менше монет, ніж люди думають і що це призведе до меншого продажного тиску на біткоїни, ніж очікує ринок,` - сказав Алекс Торн, керівник досліджень в Galaxy.

Торн сказав, що його дослідження показує, що 75% кредиторів приймуть `ранню` виплату в липні, що означає розподіл приблизно 95 000 монет. З них, Торн вважає, що 65 000 монет будуть попадати до індивідуальних кредиторів, але він вважає, що вони можуть виявитися `більше у відданість`, ніж очікувалося більшістю. Серед причин, він сказав, що вони вже протистояли рокам `переконливих і агресивних пропозицій від фондів вимог,` не кажучи вже про оподаткування прибутку через те, що біткоїн зросла в 140 разів з моменту банкрутства.

Звертаючись до тих фондів вимог, після обговорень з деякими, Торн вказує на те, що переважна більшість партнерів у цих фондах є особами з великим високим чистим станом, які шукають поповнення стеку за зниженими цінами, відмінно від арб, які шукають швидку прибуткову угоду.

Наближення Bitcoin до рекордного $65 000
Наближення Bitcoin до рекордного $65 000
Bitcoin піднімається до $65 000, встановлюючи нові рекорди. Очікується подальше зростання, але можливий пік. Рухомі середні лінії підтримують узлітний тренд. Рівні опору - $70 000, підтримки - $50 000. Технічні показники позитивні. 📈💰
Переглянути
Тенденції витрат гаманців 2009 року: аналіз 15-24 років
Тенденції витрат гаманців 2009 року: аналіз 15-24 років
🔍 Дослідження витрат стародавніх біткойн-гаманців з 2009 року з 2015 по 2024 рік підтвердило нові транзакції, що викликають інтерес у криптоспільноті. 2,400 BTC вартістю $141 млн було переміщено. 🧐🔗
Переглянути
Ралі Bitcoin може припинитися через рівень ФОМО
Ралі Bitcoin може припинитися через рівень ФОМО
Bitcoin зростав після зниження ставок Феду, але зараз ралі може припинитися. Високий рівень ФОМО може призвести до коригування. Соціальні метрики показують охолодження настроїв на ринку криптовалют. Santiment зафіксував ріст індексу Страху та Жадання. Bitcoin вернувся до рівня під $63K. 📈🔻📉
Переглянути
Підйом Bitcoin та Золота: причини успіху
Підйом Bitcoin та Золота: причини успіху
Bitcoin та Золото штурмують вгору на фоні розширення ліквідності та зниження ставок. Центральні банки збільшили баланси, що стимулює інвестиції, підтримуючи підйом обох активів. 🚀🪙
Переглянути