Токенізація реальних активів: галузь з найбільшим потенціалом у криптосфері, за даними аналітиків

Токенізація реальних активів: галузь з найбільшим потенціалом у криптосфері, за даними аналітиків

Один з провідних криптоаналітиків, Майлс Дойчер, зазначив, що сектор реальних активів є однією з найбільш перспективних галузей в криптосфері. Він наголосив, що цей сектор повинен бути основою портфеля будь-якого криптовкладника.

Дойчер звернув увагу на дані Бостонської консалтингової групи, які передбачають значне зростання токенізації реальних активів. Він оцінив, що цей сектор, який зараз оцінюється в $0.6 трлн., може зрости до захоплюючих $16 трлн. до 2030 року.

Додатково, думка аналітика підтверджується Ларрі Фінком, генеральним директором BlackRock, одного з найбільших управлінь активами в світі. Під час недавнього саміту DealBook Фінк підкреслив свою оптимістичну думку щодо токенізації цінних паперів, заявивши: `Я вважаю, що наступне покоління для ринків, наступне покоління для цінних паперів, буде здійснюватися через токенізацію цінних паперів`.

Дойчер підкреслив величезний масштаб ринку токенізації реальних активів. Він наголосив на глобальному ринку нерухомості, оціненому в $326 трлн., та ринку золота, оціненому в $12.39 трлн. Він підкреслив, що навіть скромне виділення, наприклад, 1% або 0.5%, може відігравати вирішальну роль на крипторинку, покращуючи ліквідність та, відповідно, покращуючи ціни.

В результаті Дойчер рекомендує інвестувати у окремі протоколи реальних активів або блокчейни першого та другого рівнів, які стають центрами для токенізованих активів. Він згадує такі проекти, як Frax, відомий своїми можливостями кредитування. Вартість токену FRAX проекту Frax наразі становить $648,599,634.

Додатково, аналітик визнає Chainlink (LINK) найбільшим оракулом у крипторинку реальних активів (RWAs). Він порівнює Chainlink з Bitcoin RWAs, підкреслюючи його вирішальну роль в інфраструктурі екосистеми.

LINK відноситься до найцінніших криптовалют з ринковою оцінкою понад $8 млрд. Крім того, аналітик згадує Pyth Network (PYTH) як конкурента Chainlink в цьому секторі. Інші проекти, рекомендовані аналітиком, включають Ondo Finance та Pendle.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачі рекомендують бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть