Негативний тренд ціни Shiba Inu: аналіз та прогноз

Негативний тренд ціни Shiba Inu: аналіз та прогноз

Ціна Shiba Inu різко впала, ключовий індикатор каже це

Shiba Inu (SHIB), популярна мем-монета, яка часто вважається конкурентом Dogecoin, зазнала значного падіння ціни та збільшення обсягів торгів за останні 24 години, що породжує питання про її майбутню траєкторію.

Ціна впала на 5.79% за останні 24 години, супроводжуючись зростанням торгового обсягу на 47.77%, що дозволило досягти $202 мільйони.

За даними CoinMarketCap, ринкова капіталізація Shiba Inu також знизилася майже на 6%, оцінюючи цифровий актив в $10 мільярдів та розміщаючи його на 12 місці серед великих криптовалют. Тим часом Dogecoin (DOGE) також відступив на 4.31% за останні 24 години, в даний момент торгується за $0.1192.

Токен SHIB на 80.76% нижче свого максимуму у $0.00008845, досягнутого три роки тому. Крім того, криптовалюта знизилася на 16.15% за останні сім днів та на 31.04% за останні 30 днів. Однак ціна SHIB зросла на 113.34% з червня 2023 року, перевершивши зростання DOGE на 74.84%.

Дані з TradingView показують, що відносний індекс сили (RSI) криптовалюти знаходиться нижче 30, наразі на рівні 25.6, що свідчить про те, що SHIB є реалізованим надміру. Це вказує на те, що тиск на продаж значно переважає тиск на купівлю.

Зазначимо, що здійснювані надмірні регіони часто надають можливості для покупок, тоді як перекупівані регіони ідеально підходять для продажу. Тим часом, обсяг торгів пари SHIB/USDT на Binance значно знизився в порівнянні з березнем, коли Bitcoin (BTC) досяг нового історичного максимуму у $73,000.

Хоча індикатор RSI сигналізує можливість покупки, дані від Shibburn підтверджують, що за останні 24 години було спалено понад 3.22 мільйона токенів SHIB, при цьому темп спалювання знизився на 84%. До цього часу загалом було спалено 410 трильйонів токенів.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Статтю не можна розцінювати як фінансові поради або поради будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані в результаті використання зазначеного контенту, товарів або послуг. Читачі рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть