Crypto Crash: Найбільша альтсезона в історії ринку

Crypto Crash: Найбільша альтсезона в історії ринку

Crypto Crash: Найбільша альтсезона в історії ринку вариться за кулісами

Біткоін увійшов у червону зону, не показуючи жодних ознак швидкого підйому вгору. Більшість з десяти найкращих монет також торгуються у червоному, і обговорення про ралі альткойнів або сезону відхилилися через негативний настрій.

Однак Crypto Crusader пояснив, що найбільша альтсезона в історії крипто ринку розвивається за кулісами, не зважаючи на дуже низький роздрібний настрій. Він порівняв «мертві котячі стрибки» 2018 та 2022 років і відмітив поточну цінову динаміку на індексі TOTAL3. В кінці листопада - на початку грудня альткойни почали коливатися перед значним підйомом. У 2020 році настрій до альткоїнів був дуже поганий, багато в роздрібному секторі вважали, що сезон альткойнів закінчився.

Він написав: `Ми коливалися тривалий час, що очікується з вищою загальною оцінкою ринку. Цей наступний рух доведе нас поза попередній історичний максимум на ринку альткоїнів і Біткоїн, скоріш за все, буде на рівні понад 100 000 доларів`.

Ринок коливався тривалий час через вищу загальну оцінку. Наступний рух очікується перевершити попередній історичний максимум для альткоїнів, при цьому Біткоїн ймовірно досягне понад 100 000 доларів. Для тих, хто відчуває песимістичний настрій, аналітик пропонує віддаленіше розглядати поточне циклічне становище, показуючи, що цікава частина лише починається.

Щодо Біткоїна, аналітик запропонував простий погляд. Він вважає, що Біткоїн буде продовжувати свій взліт, хоча можливо спаде до рівня 60 185 доларів. Основна увага на тиждень зосереджена на закритті тижневої свічки, яку він уважно слідкує. Він вважає, що Біткоїн або близький до свого мінімуму, або вже досяг його.

Дуже простий погляд на Біткоїн.

Я персонально бачу, що ми підтримуємо цей взліт, однак ми все ще можемо відскочити на рівень 60 185 доларів.

Закриття тижневої свічки є ключовим на цьому тижні і я уважно його спостерігаю.

Подивимося, що відбувається, але я персонально вважаю, що ми...

Credible Crypto також відкрив погляд на настрій навколо мем-монет та сказав: «Я вважаю, що певні мем-мажори відновляться і продовжать досягати нових історичних максимумів після завершення цієї більшої корекції та після досягнення Біткоїном піку. Не всі меми це зроблять, але це очевидно. Проблема полягає в тому, що більшість цих мемів не мають жодних фундаментальних підґрунтів, їх успіх виключно залежить від залучення нових грошей та уваги. Якщо їм не вдасться це зробити, вони мертві».

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть