Тенденція лайткоіну: мінімум чи падіння?

Тенденція лайткоіну: мінімум чи падіння?

Лайткоін наближається до щорічного мінімуму: можливе відновлення чи подальше падіння?

Курс Лайткоіну торгувався близько $74,28 після втрати в ході дня 0,44%. Зважена крива настроїв випереджає нульову лінію, підкреслюючи ведуче положення ведмедів у криптосфері.

Ціна Лайткоіна перебувала в короткостроковому спадному тренді після прориву психологічного рівня $80. Ціна відступила до щорічних мінімумів і може знаходитися під загрозою подальшого падіння, якщо триматиметься на поточному короткостроковому тренді.

Більше того, в останніх сесіях відбулось помітне зміщення зваженої кривої настроїв. На момент написання LTC коливався неподалік від $74, записавши стрімку втрату в ході дня 0,4%.

Лайткоін є 20-м за обсягом капіталізації криптовалютою з живою ринковою капіталізацією $5,54 мільярда. Щоденний обсяг транзакцій становить майже $176,37 мільйона. З 84 мільйонів токенів LTC в обігу наразі перебуває 74,67 мільйона токенів.

Зважена крива настроїв вказує на продовження продажів

Ціна Лайткоіна різко впала в останніх сесіях після розгортання останньої підтримки на рівні $80. Розгортання рівня підтримки спрямувало зважену криву настроїв у бік ведмедів.

Вищенаведені дані відображають зміну позитивних, негативних та загальних зважених настроїв щодо криптовалюти LTC. Позитивні настрої впали, переходячи зважені настрої нижче нульової лінії в ведмежу зону.

Зважена крива настроїв розкриває поточну ухил про LTC, буде він биковим чи ведмежим. Позитивні настрої домінують, поки зважена крива настроїв утримується вище нульової лінії, і навпаки. Що далі для Лайткоіну?

З технічної точки зору, Лайткоін впав нижче ключових рухомих середніх – 20, 50 та 200 денних ЕМА, що вказує на ведмедину перспективу як у короткостроковому, так і у довгостроковому плані.

Тепер, доки ціна утримується нижче 50 та 200 денних ЕМА, це може бути можливість продажу на підйом для короткострокових трейдерів та інвесторів. Ціна повинна перевищити рівень $80, щоб повернутися до бикової території.

На момент написання, лінія RSI становила 36,73, а лінія 14-денної SMA – 37,37 пункту. Обидві лінії перебували нижче середньої лінії, що вказує на ведмежість в тренді.

Висновок

Лайткоін (LTC) перебуває в ведмежому тренді, він впав нижче важливого рівня $80. На момент написання LTC торгувався близько $74 з невеликою інтрадневною втратою 0,4%. Сентимент ринку змінився від`ємно, зі зменшенням позитивних настроїв. Він займає 20-е місце серед криптовалют за ринковою капіталізацією $5,54 мільярда та 74,67 мільйонів токенів в обігу.

З технічного аспекту ціна LTC знаходиться нижче 20, 50 та 200-денних експоненційних рухомих середніх, що свідчить про ведмежий настрій як у короткостроковому, так і у довгостроковому плані. RSI та 14-денна SMA знаходяться нижче середньої лінії, підсилюючи ведмежий настрій. Ціна повинна перевершити рівень $80, щоб знову стати биком.

Попередження

Погляди та думки, висловлені автором або будь-якими іншими особами, згаданими у цій статті, мають лише інформаційний характер і не становлять фінансових, інвестиційних або інших порад. Інвестування в криптовалюту чи акції пов`язане з ризиком фінансових втрат.

Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Рост цены EOS перед хардфорком Spring 1.0
Обзор: Цена EOS растет из-за предстоящего хардфорка Spring 1.0. Инвесторы доверяют проекту, что подтверждается бычьим трендом. 🚀📈
Просмотреть
Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть