Незначний зріст ціни JasmyCoin на 12%

Незначний зріст ціни JasmyCoin на 12%

JasmyCoin виходить за рамки загального ринку криптовалют, оскільки ціна зростає на 12%

JasmyCoin зростає на 12%, оскільки ціна виходить за рамки загального ринку криптовалют. JASMY може перейти на $0.04, якщо бики утримуються вище ключового рівня підтримки.

JasmyCoin (JASMY), внутрішній токен японського проекту криптовалют для децентралізованих даних, зафіксував значний зріст ціни, оскільки більшість топ-альткоінів наслідують консолідацію Bitcoin за останній місяць.

23 червня ціна JASMY зросла на 12% - більше, ніж будь-який інший токен у топ-100 за ринковою капіталізацією.

Поки BTC та ETH трималися на рівнях ціни приблизно $64k та $3.5k відповідно, JasmyCoin торгувався вище $0.033, зафіксувавши помітний зріст щоденного обсягу торгів та один із найбільш популярних криптовалютних токенів на ринку. Ціна JASMY - що відбувається?

Хоча JasmyCoin залишається майже на 7% нижче за останній тиждень, зростання за останні 24 години допомогло стримати нещодавнє занепад, яке призвело до падіння JASMY приблизно до $0,027.

  • Зміни прискорилися після того, як JASMY відступив від рівня вище за $0.044 на початку червня, з вразливістю до рівня $0.030, співпадаючої з різким спадом Bitcoin у цьому місяці. Поки крипторинок боровся з тиском на продаж через макроекономічні події та продаж майнерів, JASMY подолав технічну підтримку, щоб досягти мінімумів у $0.027 21 червня.
  • Позитивна динаміка сьогодні - це продовження биковського перелому за останні два дні.
  • Згідно з даними CoinGecko, ця криптовалюта зафіксувала приблизно 24% зростання в обсязі торгів за 24 години, що наразі становить понад $200 мільйонів. У попередній день обсяг досяг $176 мільйонів, оскільки ціна зросла з поблизу $0,029 до $0,032.

Читати більше: Jasmy оголошує велике партнерство з Panasonic JasmyCoin діаграма

Технічна картина для JasmyCoin вказує на незначний перевагу для биків.

Як показано вище, Мувинг Міджер Конвергенція Розбіжність (MACD) та Індекс відносної сили (RSI) на 4-годинному графіку обидва пропонують цю перевагу. Графік також показує, що JASMY добре розташований, незважаючи на відступ від лінії опори Bollinger Bands.

Однак щоденна діаграма показує, що RSI та MACD трохи сприяють ведмедям.

У цьому випадку покупцям слід утримати ціну вище психологічно важливого рівня $0.030, щоб запобігти ведмежому перелому. Зверху, основна перепона монети JASMY може бути приблизно $0.38-$0.40.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть