Продажі NFT впали на 21% - звіт

Продажі NFT впали на 21% - звіт

Продажі NFT впали на 21% через загальний спад крипторинку

Глобальні продажі невзаємозамінних токенів (NFT) зазнали спаду на цьому тижні, знизившись на 21% порівняно з попереднім тижнем. На 21 унікальному блокчейні, загальний обсяг продажів тільки що перевищив відмітку у $100 мільйонів за останні сім днів. Щотижневі продажі NFT падають, а Cryptopunks і Pudgy Penguins зростають

Продажі NFT значно знизилися на цьому тижні, співпадаючи із загальним спадом на крипторинку. На момент написання дані показують, що продажі NFT склали $102,328,020 протягом останніх семи днів, за даними cryptoslam.io.

Це падіння сталося незважаючи на зростання кількості покупців на 74,62% та збільшення продавців на 64,31%. Серед 21 ланцюга Ethereum очолив з $38,46 мільйонами продажів, хоча продажі NFT на базі ETH впали на 2,62% на цьому тижні. Середньотижневий обсяг продажів NFT згідно з cryptoslam.io.

Polygon зайняв друге місце за тижневими продажами, сумуючи $19,92 мільйонів, що позначає зростання на 13,24%. Bitcoin посів третю позицію з продажами на суму $17,590,362, хоча продажі цифрових колекцій, зосереджених на BTC, впали на 59,55% порівняно з попереднім тижнем.

Продажі Solana досягли $14,37 мільйонів, показавши зниження на 1,69%. Mythos завершив топ-5 за $4,61 мільйона, з продажами вниз на 3,61%. Найбільш успішною колекцією на цьому тижні були Cryptopunks Ethereum, здійснюючи продажі на суму $4,98 мільйона, що є зростанням на 171,29% порівняно з попереднім тижнем.

А потім пішли Mythos’ Dmarket і Ethereum’s Pudgy Penguins, які також показали значне зростання, збільшившись на 204,25% та досягнувши продажі на суму $3,672,328.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) зайняли четверту позицію за тижневими продажами у сумі $3,57 мільйона, зростаючи на 53,92%. Цифрові колекції Bitcoin Pizza зібрали $2,43 мільйона, хоча продажі впали на 88,91%.

Найдорожчим NFT проданим на цьому тижні був Cryptopunk #5,569, який був проданий за $204,066 три дні тому. В той час як продажі NFT Bitcoin показали нижчі результати на цьому тижні, Bitcoin обійшов Ronin, ставши третім за загальними продажами за всю історію.

На даний момент Bitcoin досяг $4,3 мільярда в продажах NFT, значний рубіж, але значно менше, ніж $43,88 мільярда продано на Ethereum. Щоб обійти Solana, другий за обсягом продажів NFT, Bitcoin потрібно приблизно ще $1,3 мільярда у продажах.

Що ви думаєте про продажі NFT на цьому тижні? Дайте нам знати, що ви думаєте з цього приводу в коментарях нижче.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть