Продажі NFT впали на 21% - звіт

Продажі NFT впали на 21% - звіт

Продажі NFT впали на 21% через загальний спад крипторинку

Глобальні продажі невзаємозамінних токенів (NFT) зазнали спаду на цьому тижні, знизившись на 21% порівняно з попереднім тижнем. На 21 унікальному блокчейні, загальний обсяг продажів тільки що перевищив відмітку у $100 мільйонів за останні сім днів. Щотижневі продажі NFT падають, а Cryptopunks і Pudgy Penguins зростають

Продажі NFT значно знизилися на цьому тижні, співпадаючи із загальним спадом на крипторинку. На момент написання дані показують, що продажі NFT склали $102,328,020 протягом останніх семи днів, за даними cryptoslam.io.

Це падіння сталося незважаючи на зростання кількості покупців на 74,62% та збільшення продавців на 64,31%. Серед 21 ланцюга Ethereum очолив з $38,46 мільйонами продажів, хоча продажі NFT на базі ETH впали на 2,62% на цьому тижні. Середньотижневий обсяг продажів NFT згідно з cryptoslam.io.

Polygon зайняв друге місце за тижневими продажами, сумуючи $19,92 мільйонів, що позначає зростання на 13,24%. Bitcoin посів третю позицію з продажами на суму $17,590,362, хоча продажі цифрових колекцій, зосереджених на BTC, впали на 59,55% порівняно з попереднім тижнем.

Продажі Solana досягли $14,37 мільйонів, показавши зниження на 1,69%. Mythos завершив топ-5 за $4,61 мільйона, з продажами вниз на 3,61%. Найбільш успішною колекцією на цьому тижні були Cryptopunks Ethereum, здійснюючи продажі на суму $4,98 мільйона, що є зростанням на 171,29% порівняно з попереднім тижнем.

А потім пішли Mythos’ Dmarket і Ethereum’s Pudgy Penguins, які також показали значне зростання, збільшившись на 204,25% та досягнувши продажі на суму $3,672,328.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) зайняли четверту позицію за тижневими продажами у сумі $3,57 мільйона, зростаючи на 53,92%. Цифрові колекції Bitcoin Pizza зібрали $2,43 мільйона, хоча продажі впали на 88,91%.

Найдорожчим NFT проданим на цьому тижні був Cryptopunk #5,569, який був проданий за $204,066 три дні тому. В той час як продажі NFT Bitcoin показали нижчі результати на цьому тижні, Bitcoin обійшов Ronin, ставши третім за загальними продажами за всю історію.

На даний момент Bitcoin досяг $4,3 мільярда в продажах NFT, значний рубіж, але значно менше, ніж $43,88 мільярда продано на Ethereum. Щоб обійти Solana, другий за обсягом продажів NFT, Bitcoin потрібно приблизно ще $1,3 мільярда у продажах.

Що ви думаєте про продажі NFT на цьому тижні? Дайте нам знати, що ви думаєте з цього приводу в коментарях нижче.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути