Неправильна пожертва Вінклвоссів для Трампа: Bitcoin назад

Неправильна пожертва Вінклвоссів для Трампа: Bitcoin назад

Братья Вінклвосс, мільярдери-близнюки, засновники криптовалютної біржі Gemini, отримали частковий повернення коштів після своїх пожертв Bitcoin (BTC) для розрахункової кампанії Дональда Трампа, яке перевищило законну межу, повідомили Bloomberg News у п’ятницю.

У четвер брати окремо оголосили на X, колишньому Twitter, пожертву у розмірі $1 мільйон у Bitcoin (15,47 BTC) кожен на кампанію. Згідно зі звітом, пожертви перевищили максимальну суму у розмірі $844,600, яку комітет Трампа міг прийняти від однієї особи за федеральним законодавством. Брати Вінклвосс звинувачують Байдена в боротьбі з криптою.

Сума, що перевищила ліміт, була повернута братам Вінклвосс, повідомив звіт з посиланням на представника кампанії. Неясно, чи комітет, який отримав пожертву від президентського кандидата Трампа, відшкодував гроші в Bitcoin чи готівкою.

“Президент Дональд Дж. Трамп — це вибір за Bitcoin, крипту та бізнес,” написав Тайлер Вінклвосс у пості на X, пояснюючи пожертву.

Він звинуватив адміністрацію Байдена в “відкритій декларації війни проти крипти.” Він сказав, що адміністрація “зброює багатьма урядовими агенціями, щоб шиканувати, домагатися і судитися з добродійними учасниками нашої галузі в намаганні знищити її.”

Пожертва на суму $2 мільйони від Вінклвосса сталася після того, як Дональд Трамп, який останнім часом виступив як прибічник Bitcoin і криптовалют, скритикував зусилля Демократів регулювати сектор під час збору коштів з представниками технологічної галузі в Сан-Франциско в цьому місяці.

“Інноватори в крипто та іншій технологічній галузі піддаються атакам від Байдена та Демократів,” — сказав Браян Х`юз, старший радник кампанії, Bloomberg News. “Поки Байден порушує інновацію з більшою регуляцією та вищими податками, Президент Трамп готовий заохочувати американське керівництво в цих та інших нових технологіях.” Складний відносини Трампа з Bitcoin

Трамп має складні відносини з криптою. Хоча він мав тенденцію впливати на ринки під час його першого терміну як президента США між 2017 та 2021 роками, він ніколи не претендував на те, що йому подобається Bitcoin.

“Я не є прибічником Bitcoin та інших криптовалют, які не є грошима та вартість яких дуже коливається та ґрунтується на пустоті,” він твітнув у 2019 році. “Нерегульовані криптоактиви можуть полегшити незаконну діяльність, включаючи торгівлю наркотиками та іншу незаконну діяльність,” — додав Трамп.

Цей твіт був видалений. Пізніше того ж року він назвав BTC “дуже небезпечним.” Недавніше здається, що він прийняв Bitcoin.

Криптополітанін Джеффрі Гого

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть