Підвищена волатильність Politifi токенів перед дебатами Biden vs Trump

Підвищена волатильність Politifi токенів перед дебатами Biden vs Trump

Увага: Аналітики очікують дуже високої волатильності цих альткоінов наступного тижня

За підсумками очікуваного телевізійного дебату між діючим президентом Джо Байденом та колишнім президентом Дональдом Трампом, який відбудеться 27 червня, ринкові аналітики прогнозують збільшену волатильність для політичних мемкоїнів.

Дебати, які будуть транслюватися в прямому ефірі, вважаються можливістю для обох кандидатів узагальнити та порівняти свої запропоновані політики. У цьому контексті аналітики криптовалютної біржі Bitfinex прогнозують, що політичні мемкоїни, а саме токени `Politifi`, можуть відчути значні рухи цін.

Надихнуті двома політичними постатями, ці токени включають у себе на основі Ethereum Super Trump і Maga, а також на основі Solana, жартома неправильно написані Jeo Boden та Doland Tremp.

`Оскільки ці токени стали об`єктом спекуляції щодо результатів виборів, можливі значні рухи для токенів `Politifi` під час та після дебатів в залежності від їхньої продуктивності`, - сказали аналітики Bitfinex. Аналітики також підкреслили, що колишній президент Трамп виступив як `Криптопрезидент`, додаючи ще один шар інтересу до криптоспільноти.

Хоча обговорення мали торкнутися регуляторних рамок, що впливають на криптовалюту, аналітики Bitfinex відзначили, що детальні оголошення політики та законодавчі процеси часто надають більш значущу ясність, ніж дебати. Вони сказали, що обговорення загальних податків на капіталовкладення та конкретних політик оподаткування криптовалюти можуть мати значний вплив на ринок.

`Що може бути цікавим та мати вплив на ринок, це обговорення податків на доходи з капіталовкладень взагалі та конкретні політики оподаткування криптовалюти`, - додали аналітики.

*Це не інвестиційні поради.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть