Pacmoon: від SocialFi до зіткнення з Ілоном Маском

Pacmoon: від SocialFi до зіткнення з Ілоном Маском

Pacmoon розв`язала проблему криптосоціалізації - а потім Ілон Маск зірвав її

Протягом років безліч криптостартапів намагалися - і не вдавалося - розробити одне інноваційне рішення: стійка, on-chain система для фінансового стимулювання онлайн-поведінки (перегляд соцмереж, читання статей, перегляд відео), яка б винагороджувала як творців, так і споживачів.

Концепція, відома як SocialFi, знаходиться в самому серці того, що колись обіцяла криптовалюта: втеча від залізного капітульованого хвата мільярдерських технологічних еліт, які монетизують кожний ваш онлайн-рух, та можливість повернути цей багатство для багатьох.

Минулого місяця спільнота мем-койна з назвою Pacmoon (PAC) представила те, що здавалося бути новим рішенням для проблеми SocialFi криптовалюти. Протягом кількох тижнів система, Pacmoon v2, стрімко піднялася: члени спільноти PAC почали накопичувати токени з реальною грошовою вартістю в обмін на просте залучення до Twitter, яке, вирішально, виглядало, як відзначення якісного контенту і перешкодження спамним фермерам токенів та автоматизованим ботам.

Майбутнє, як для Pacmoon, так і для криптовалюти, виглядало світлим. Але потім наступного тижня Твіттер Ілона Маска раптово прийшов до висновку, що дані користувача `лайків` стають приватними, тим самим паралізуючи народжувану систему SocialFi Pacmoon мигом і розкриваючи залежність криптосвіту від тих самих технологічних мільярдерів, від яких він намагався нас визволити.

Pacmoon був започаткований даного року криптотрейдером та двома друзями, які бажали створити перший домінуючий мем-койн на Blast - новій мережі масштабування Ethereum від творців Blur, революційного ринку інцентивізованих NFT.

З самого початку `Bobby Big Yield,` псевдонім засновника Pacmoon, знав, що йому потрібно зробити PAC багатогранним, якщо він хоче, щоб він прославився. Це не може бути просто мем-койн, багато з яких зникають разом з наступним новинним циклом - він повинен бути `соціальним монетунком`, призначеним для функціонування як соціальною основою для прибуткової, фінансово спрямованої аудиторії користувачів Blast.

Якщо Боббі зможе знайти спосіб включити функції SocialFi в PAC, він вирішив, то токен ніколи не втратить актуальності. Він буде слугувати основою самопідтримуючої екосистеми, в якій користувачі Blast отримували б винагороду за спілкування один з одним.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть