Стаття: Прирост Альткоїнів Третього Тижня Червня 2024

Стаття: Прирост Альткоїнів Третього Тижня Червня 2024

Найбільші прирости альткоїнів третього тижня червня 2024 року

Тиждень, що проходив, приніс зниження торговельної активності на ринку криптовалют. Протягом цього періоду глобальна ринкова капіталізація криптовалют знизилася на 4%. Ось топ-прирістів альткоїнів третього тижня червня.

Ринок альткоїнів побачив зниження у домінуванні на 6% протягом цього періоду. Однак деякі альткоїни, такі як Ethereum Name Service (ENS), Lido (LDO) і Pendle (PENDLE), все ще змогли збільшити свої ціни на двозначну кількість востаннє сім днів. Ethereum Name Service (ENS) лідирує на ринку альткоїнів за кількістю приростів

ENS, власний токен, що працює на Ethereum Name Service, Ethereum-базовій децентралізованій системі доменних імен, побачив зростання ціни на 20% протягом останніх семи днів. Він в даний час торгується за $25.31.

Було помічено стрімкий зріст торговельної активності протягом періоду, що розглядається. Насправді, 19 червня щоденний обсяг торгів ENS зріс до місячного максимуму в $237 мільйонів. Двоцифрове зростання цін частково пов`язане з позитивним зваженим настроєм, який супроводжував альткоїн з червня 17. К 19 червня це піднялося до 30-денного максимуму 1,21.

Ваговий настрій активу відстежує загальний настрій ринку щодо нього. Метрика враховує настрій, що слідує за активом, та обсяг обговорень в соціальних медіа. Коли його значення позитивне, настрій ринку буває виразною.

Підтверджуючи бульмаркет, RSI та MFI ENS наразі знаходяться в узгоджених тенденціях. RSI ENS складає 59.21, тоді як MFI - 61.05.

Ці показники вимірюють перекуплені та недооцінені ринкові умови, відстежуючи зміни вартості активу. Вони коливаються від 0 до 100, при значеннях понад 70 вказується, що актив перекуплений і готується до корекції, тоді як значення нижче 30 сигналізує, що актив недооцінений і може побачити відбив.

На їх поточних значеннях RSI та MFI ENS вказують на те, що попит значний і продовжує переважати продажну діяльність.

Якщо попит на ENS продовжує зростати стрімко, його ціна може рухатися у напрямку $27.59.

Однак, якщо продавці почнуть отримувати прибуток на цьому етапі, ціна токена може впасти до $25.21. Lido (LDO) Пройшов Ключові Рухи Середніх

LDO, управлінський токен найбільшої ефективної стейкінг-протоколу Ethereum, Lido Finance, побачив приріст ціни на 13% протягом тижня під оглядом.

Ріст торговельної активності LDO протягом останніх днів призвів до того, що він торгує значно вище свого 20-денного експоненційного середнього (EMA) (синій) та 50-денного малого середнього (SMA) (жовтий).

20-денний EMA активу відстежує його середню ціну за останні 20 торгових днів, тоді як 50-денний SMA вимірює його середню ціну закриття за останні 50 днів.

Коли актив торгується вище цих ключових середніх рухів, це вказує на сильну булівську тенденцію. Торгуючи вище 20-денного EMA, ціна активу показує короткострокову тенденцію вгору, тоді як торгівля вище 50-денного SMA вказує на довгострокову тенденцію вгору.

Проводовий ланець LDO підтверджує силу поточної узгодженої тенденції. На момент публікації значення індикатора становить 85.71%.

Індикатор Aroon активу вимірює його силу тенденції та можливі точки реверсії ціни. Коли Верхня лінія є на рівні або близько до 100%, то ринкова тенденція вгору сильна, і останній максимум досягнутий відносно недавно.

Якщо тенденція продовжиться, LDO може сягнути $2.41.

Однак, якщо ведмеді знову з`являться і набудуть контролю на ринку, вони можуть примусити ціну токена спускатися до $2.13. Власники Pendle (PENDLE) викачують прибуток

PENDLE - управлінський токен Pendle, протоколу, спрямованого на генерацію прибутку та управління через децентралізовані фінанси (DeFi) платформи. Торгується на обшуках $5.78, ціна альткоїна підскочила на 11% за останні сім днів. Період, що розглядається, також був позначений зростанням щоденного обсягу торгів токеном.

Дані ланцюга показали, що 19 червня щоденний обсяг торгів PENDLE склав $121 мільйон, що становить його найвище значення з квітня 28.

Відомості відкритого тексту альткоїна з показників збігу середніх (MACD) підтвердили булівський настрій до нього. Лінія MACD (синя) різко зростала понад сигнальною лінією (помаранчева) і готується перетнути частину нульової лінії.

Індикатор MACD активу стежить за його змінами ціни та силою тенденції. Коли лінія MACD перетинається зі сигнальною лінією, це, як правило, свідчить про зростаючий позитивний момент. Коли лінія MACD різко зростає понад нульову лінію, це підтверджує булівську тенденцію на ринку. Трейдери часто тлумачать це як те, що ціна активу продовжить зростати.

Якщо настрій, обговорюється PENDLE, залишиться булівським, його ціна може піднятися до $6.19.

Однак, якщо це прогноз стане недійсним через вибух ведмедів, ціна PENDLE може впасти до $5.79.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть