1) Ціни криптовалют на червень-21
2) ETH, XRP, ADA, DOGE, DOT: Аналіз
3) Стан криптовалют на місяць
4) Криптовалюти: огляд червня-21

1) Ціни криптовалют на червень-21 2) ETH, XRP, ADA, DOGE, DOT: Аналіз 3) Стан криптовалют на місяць 4) Криптовалюти: огляд червня-21

Аналіз цін криптовалют на червень-21: ETH, XRP, ADA, DOGE та DOT

Ethereum (ETH)

Цього тижня ми докладніше розглянемо Ethereum, Ripple, Cardano, Dogecoin та Polkadot. Ethereum (ETH) знаходиться на подібному рівні ціни до минулого тижня і все ще торгується вище ключової підтримки на рівні 3 500 доларів. Поки цей рівень утримується, покупці все ще мають шанс на реверс пізніше.

Ключовий опір - на рівні 4 000 доларів, і ринок, здається, виявляє досить сумніву про те, куди йому йти далі. Індикатори моменту на щотижневому вімірі, такі як MACD, мають ведмежу нахил, що додає перевагу продавцям наразі.

В майбутньому Ethereum здається чекатиме на рішучий крок. Якщо щось не зміниться незабаром, підтримка на рівні 3,500 доларів може знову зазнати тиску.

Ripple (XRP)

Після того, як XRP впав нижче 54 центів, цінова дія стала ведмежою, і цей рівень став ключовим опором. Цього тижня продажний тиск послаб, і покупцям вдалося підняти ціну на 2%. Це може принести деяку оптимізм, якщо слідує продовження.

Хоча обсяг покупок залишається низьким, цей останній тиск від покупців може сигналізувати, що інтерес повертається до XRP, коли його ціна перебуває поніжечке 50 центів.

Прогнозуючи, XRP залишається великим діапазоном, і поки не буде прорвано ключовий опір, надія на стійкий відновлення або ралі буде відкладено.

Cardano (ADA)

ADA мала поганий тиждень і закрилася з втратою 8,5%. Останні п`ять щотижневих свічок червоні, і останній тиск від продавців вибивав ціну на ключову підтримку на рівні 37 центів.

Покупцям вдалося припинити атаку на ключову підтримку, і наразі ціна здається утримується тут. Тим не менш, цей останній спад зміцнив контроль продавців над ADA, і вони можуть тримати його ще довгий час.

Прогнозуючи, ADA опинилася в складному становищі, оскільки її ціна зробила нижчий мінімум, що показує, що спад буде продовжуватися доти, поки вона не знайде дно.

Dogecoin (DOGE)

Сезон мемного монети, здається, завершився після відмінного початку на початку року. Лише цього тижня ціна DOGE впала на 13%. З новим локальним мінімумом, ця корекція може потребувати більше часу, доки знайдуться покупці.

Поточна підтримка чітко вище 10 центів і може бути перевіреною з урахуванням цього спаду. Якщо так, покупці можуть знову зацікавитися цим рівнем, проте це також залежить від загального відновлення ринку.

Прогнозуючи, графік є ведмежим, і краще почекати перед врахуванням входу до тих пір, поки рівень підтримки не зупинить цю триваючу корекцію.

Polkadot (DOT)

Цінова дія DOT розчарувала цього тижня після впадання на 11%. Цей останній обвал стався після того, як криптовалюта не втримала вище за 6.7 доларів, що тепер діє як опір. У зв`язку з цим недавнім спадом, ключова підтримка також змінилася на 5.3 долара.

Тренд ведмежий, і він може залишатися ведмежим, поки тестується ключова підтримка. Якщо покупці зможуть повернутися туди, то DOT може сформувати місцеве дно і спробувати відновлення.

Прогнозуючи, утримувачі Polkadot можуть спочувати більше болю, перш ніж ралі відбудеться. Увесь світ тепер спрямований на ключову підтримку, щоб побачити, чи може вона зупинити цей останній тиск від продавців.

XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP образовало Золотое Сечение, сигнализирующее о возможном росте цены. Встречаются психологические барьеры на уровнях $0,61-$0,66 и $0,748. Преодоление их может привести к новым максимумам. 📈🚀 #XRP #крипта
Просмотреть
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть