Навзва статті: FLOKI Розширюється вєтнамським Шляхом: Підйом Ціни Чи Ризик $1?

Навзва статті: FLOKI Розширюється вєтнамським Шляхом: Підйом Ціни Чи Ризик $1?

Floki Метки В`єтнам обире своєю наступною ключовою локацією для розширення Прийняття FLOKI, чи Розірветься Ціна FLOKI $1 Цього Циклу?

Кампанія розширення FLOKI продовжує домінувати. Остання маркетингова кампанія була запущена у Хошиміні, В`єтнамі. Слово FLOKI продовжує рости, оскільки більше користувачів по всьому світу надихаються FLOKI.

Світове підкорення Флокі задля мотивації криптоприйняття йде повним ходом. Проект працює довго і наполегливо, щоб поширити слово про FLOKI. Мета проекту - зробити FLOKI найбільш улюбленою та найбільш використовуваною криптовалютою в світі.

Для того, щоб ця місія стала реальністю, FLOKI проводить масштабні маркетингові кампанії у великих містах по всьому світу. Хошимін у В`єтнамі є останнім здобутком його маркетингових кампаній.

Наразі FLOKI провів багато успішних маркетингових кампаній, щоб донести слово про FLOKI до широких мас. Почалося все з повного захоплення Таймс-скверу, де FLOKI вже двічі проводив маркетингові кампанії.

З того часу, не тільки ціна FLOKI зросла у 10 разів, але й встановила новий ATH та продовжує працювати, щоб ще більше підняти ціну, щоб встановити ще вищі максимуми в наступних місяцях. Золота фаза бика ще не почалася, і FLOKI готує сцену для епічного нового ATH FLOKI.

Після гучного успіху маркетингової кампанії взяття Таймс-сквер у Нью-Йорку, FLOKI орієнтувався на інші великі міста. Щойно він запустив масштабну кампанію в Нігерії. Ця кампанія сама очікує, що слово про FLOKI дійде до 36,5 мільйонів людей.

Перед кампанією в Нігерії FLOKI оголосив, що він відкриє школу в Індії. Цей проект - ще одна успішна послідовність подій, якою FLOKI похвалився. Наразі FLOKI збудував школи також в Лаосі, Нігерії, Гани, та Гватемалі.

Зараз з останньою маркетинговою кампанією в В`єтнамі FLOKI стратегічно розташував рекламу в понад 200 ключових місцях. Зокрема, Хошимін визнаний як економічний гігант, що гарантує швидку економічну активність, яка направляється в бік FLOKI.

Ця кампанія очікує, що звернення приверне увагу близько 300 000 людей щодня. Крім цього, FLOKI планує розширити свій охоплення на піднебесний ринок та, в кінцевому підсумку, на весь світ. Не сумніваючись, він на місії тримати слово FLOKI у верхніх думках людей по всьому світу.

XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP: потенциал взлета цены после Золотого Сечения
XRP образовало Золотое Сечение, сигнализирующее о возможном росте цены. Встречаются психологические барьеры на уровнях $0,61-$0,66 и $0,748. Преодоление их может привести к новым максимумам. 📈🚀 #XRP #крипта
Просмотреть
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть