Суботня згортка: досягнення TVL від Sui, плани продажу OpenSea, Farcaster Frames та інше.

Суботня згортка: досягнення TVL від Sui, плани продажу OpenSea, Farcaster Frames та інше.

Saturday recap: досягнення TVL від Sui, плани з продажу OpenSea, розваги з Farcaster Frames та багато іншого

Навіть у повільну суботу у світі криптовалют є багато тем для обговорення, включаючи нові досягнення Sui, неполадки з оракулом та перегляд фільму `Нетландія` так, як Христофер Нолан впевнено не задумував: кадр за кадром у посадці Farcaster. Ось всі новини про криптовалюти, які ви, можливо, пропустили сьогодні.

Перехід на OpenSea?

CEO OpenSea відкритий до можливості розгляду придбання для компанії - включаючи саму можливість бути придбаними - згідно з DL News, який спілкувався з керівником NFT-маркетплейсу, Девіном Пінзером. Пінзер заявив публікації, що у OpenSea `немає планів на придбання`, але відкритий до партнерства, якщо така можливість з`явиться.

Milestone TVL від Sui

Sui, блокчейн, запущений менше року тому колишніми членами проекту Лібра Facebook, увійшов до першої десятки за TVL, згідно з даними DefiLlama. Суспільство засновників Mysten Labs, розробників Sui, повідомили The Block, що їхня мета - зробити переказ грошей через Інтернет таким простим, як відправка електронної пошти.

Призупинення торгівлі RLB Drift

Після повідомлень про неполадки з оракулом, що впливають на торгівлю Rollbit (RLB) на ф`ючерсній біржі, Drift Protocol, протокол призупинив діяльність ринкових мейкерів на ринку RLB. Співзасновниця Drift, Сінді Леоу, заспокоїла користувачів, що їхні кошти в безпеці. `Кошти в безпеці. Ми уважно слідкуємо за ізольованими ринками RLB на наявність незвичайної активності. Ніякі користувачі або ринки не постраждалі`, - написала Леоу.

Нова функція Farcaster Frames та NFTs

Сервіс соціальних медіа Farcaster запустив нову функцію - Frames, яка дозволяє розробникам вбудовувати інтерактивні враження в пости соціальних мереж, відомі як Кастс. Розробники вже працюють над створенням Frames для м`яти NFT-файли, грати у Doom та дивитися фільм `Нетландія` так, як це точно не задумував Христофер Нолан, все це в одному Касті.

ETF-потоки за п`ятницю

У останній день першого повного тижня торгівлі Bitcoin ETF, дев`ять нових ETF побачили невеликий внутрішньоденний приріст у сумі 14,8 мільйона доларів порівняно з витоками GBTC, повідомляє Bitmex Research. Цінові прирости Bitcoin недавно привели ETF BlackRock до позначки $ 2 мільярди активів під управлінням.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть